На шпильках в шоколаді: 45-річна Олена Зеленська задала тренди на моду перших леді у світі (ФОТО)

Олена Зеленська завжди була прикладом стилю та вишуканого смаку. Нещодавно вона продемонструвала новий костюм, який вразив своєю елегантністю.

На саміті перших леді у Києві відбувся незабутній момент, коли Олена Зеленська вразила гостей та журналістів своїм несподіваним образом. Перша леді України вийшла на сцену в шоколадному костюмі, що символізує вишуканий смак і простоту дружини Президента.

Її образ був створений місцевими дизайнерами і доповнений мінімалістичними аксесуарами. Зеленська блиснула не лише своєю красою, але й впевненістю та глибоким розумінням культурної спадщини своєї країни під час свого виступу. Головною ж темою стало ментальне здоров’я громадян.

Сміливий і стильний образ вразив присутніх і став об’єктом багатьох обговорень в соціальних мережах. Олена Зеленська продовжує вражати світ своєю унікальною естетикою та надихає жінок на вираження своєї індивідуальності через моду та стиль.

Цікаво, що дружина Президента не завжди користувалася послугами візажистів та не зверталася за допомогою до спеціалістів з підбору одягу. І це стосується не тільки її періоду життя до посту першої леді.

Олена Зеленська представила новий образ у шоколадному костюмі

На початку повномасштабного російського вторгнення, знаменитість навідріз відмовилася від того, аби їй допомагали створювати ефектні аутфіти. Проте, коли Україна отримала перші перемоги на фронті, а у неї побільшало міжнародних зустрічей, обраниця Володимира Олександровича відновила роботу зі стилістами.

До речі, до її гардероба входять здебільшого речі українських дизайнерів. Також небайдужа Олена до аксесуарів нашого виробництва. Щодо цінової політики вбранні пані Зеленської, то у мережі є інформація про те, що перша леді носить, як речі вельми демократичних цін, так і коштовні бренди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини