3 найгірші страви, які мені доводилося їсти в гостях: по них тепер легко і просто розпізнаю погану господиню

Подумайте про свою неулюблену страву. Уявіть собі її. Що це – брюссельська капуста, броколі, холодна манка з дитячого садка? Але у світі є маса набагато огидніших речей, які готують на свята.

Існує безліч страв, які можуть викликати відразу або нудоту у багатьох людей. В цій статті ми розглянемо деякі з найбільш несмачних страв, які можуть здатися деяким дивними чи неприйнятними. Швидше за все, цих страв ви уникатимете будь-якою ціною і навіть не подумаєте про те, що вони можуть викликати апетит! Господині всі різні та смаки у людей бувають різні. Іноді щось спробуєш та на все життя запам’ятаєш.

Дивно те, що для тебе це здається неїстівним, а для когось цілком нормальним, смачним. І гостям подають не з метою їх отруїти, звичайно. І навіть не з метою відвадити від дому. Зовсім ні. Все лише з добрими намірами. Просто люди це їдять самі, їм подобається та вони впевнені, що гостям теж догодять. Та й нормальні господарі, якщо на гостей чекають, намагаються на стіл що смачніше поставити, пригостити різними стравами. Ось тільки іноді смаки господарів та гостей не збігаються, і таке часто трапляється.

Порада експертів: що не можна готувати на святковий стіл
Порада експертів: що не можна готувати на святковий стіл

Салат з грибів, винограду, ананасів, курки та гранату

Ще там у складі сир, солодка кукурудза, зелень, майонез та цибуля. Причому, як виявилося, мали бути ще смажені печериці, але господиня їх лісовими грибами замінила. Смак курки та яєць перебивають солодкі ананаси. Загалом, все змішавши у тарілці з майонезом, гості отримали кашу-малашу із різних смаків. Тут і жирне, і солоне, і солодке, і ніжне, і сирне.

Закусочні кульки з печінки тріски

Не знаємо, хто придумав робити таку закуску у вигляді кульок чорно-бурого кольору. Ці ж кульки, пропоновані господинею зовсім не смачні. Загалом, що там у складі: картопля, солоні огірки та ще незрозуміла субстанція.

Заливний пиріг з яєць та майонезу

Причому майонез та яйця – не в начинці, начинка зі смаженої капусти. З них робили тісто. Це супер простий рецепт заливного пирога за 15 хвилин. Ви яйця із майонезом змішували? Гидота рідкісна виходить, їстівною в цьому пирозі тільки капуста виходить.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини