Ну і смакота! У 100 разів смачніше “Наполеона”, а готується набагато швидше: зробила за 15 хв торт “Ледарка”

Ідеальний десерт до чаю за 15 хвилин? Здається неможливим, але унікальний торт "Ледарка" дозволить вам переконатися у тому, що смачно — не означає довго!

Якщо вам здається, що зробити смачний торт вдома — це завдання лише для досвідчених кондитерів, як суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська, то “Ледарка” вас точно переконає у зворотному! Цей торт виходить таким ніжним і смачним, що обов’язково займе місце серед ваших улюблених рецептів. На відміну від класичного “Наполеона”, який вимагає тривалого приготування, торт “Ледарка” готується за лічені хвилини. Виділіть всього 15 хвилин вашого часу, щоб створити справжній кулінарний шедевр для себе, родини та нежданих гостей.

Основа цього торта — прості інгредієнти, які ви, ймовірно, маєте вдома або можете легко знайти в будь-якому магазині. Крем готується з кисломолочного сиру та сметани, які надають торту ніжного кислуватого смаку. Щоб десерт був солодким, додайте трішки цукру або меду.

Швидкий та дешевий десерт Ледарка без випікання
Швидкий та дешевий десерт Ледарка без випікання

Основу для торта можна приготувати з печива, краще з пісочного, яке легко просочується кремом. Але також можна взяти галети чи бісквітне печиво, якщо хочете надати торту іншу текстуру. Печиво розкладається шарами, кожен шар щедро промащується кремом.Шари чергуються, поки не закінчаться інгредієнти, а верх торта можна прикрасити подрібненим печивом, шоколадною стружкою або фруктами. Їх же можна помістити всередину.

Під час приготування крему збивайте сир зі сметаною до створення повітряної та ніжної консистенції. Якщо хочете отримати ідеально гладку текстуру, тоді попередньо протріть сир через дуже дрібне сито. Сметану також можна замінити чи доповнити вершковим сиром. А замість шоколаду та фруктів у торті чудово смакуватимуть горіхи.

Популярне

Подібні новини