Алла Пугачова вперше розповіла про жінку, яка насправді народила Лізу та Гаррі: “Я кожен крок відстежувала”

Алла Пугачова та Максим Галкін щасливо виховують двійко дітей. Знаменитості ніколи не приховували того, що двійнята з'явилися на світ завдяки науці. Примадонна вперше розповіла про сурогатну маму малюків.

Алла Пугачова та Максим Галкін у 2013-му році стали щасливими батьками двом чудовим діткам. 18 вересня у зіркового подружжя народилася двійня: Ліза та Гаррі. Примадонна з чоловіком ніколи не приховувала того, що крихіток у світ привела не вона, а сурогатна матір. Співачка по-філософськи ставиться до цієї події та вважає, що нічого дивного у цьому процесі немає.

Не соромиться розповідати і про жінку, яка виносила та народила малюків. Імені, звісно артистка не розкриває, але говорить, що щиро вдячна цій пані. Інакше двійнятам на світ з’явитися було просто неможливо.

Пугачова та Галкін можуть мати третю дитину
Алла Пугачова вперше розповіла про жінку, яка насправді народила Лізу та Гаррі

Аби вагітна почувалася гарно, Алла Борисівна купувала їй їжу, одяг та навіть знайшла помічницю, аби майбутня породілля ні в чому не мала потреби.

“Вона просто ніжно має ставитися до тих, хто всередині неї. І вона ставилася до цього ніжно. Я все знала. Я кожен крок практично відстежувала, і була присутня на пологах”, — ділиться Пугачова.

Втім, Примадонну неможливо було впізнати у лікарні. За словами зірки, сурогатній матусі це й було ні до чого.

Нині Алла з Максимом виховують діток за кордоном. Вони виїхали з рф після 24 лютого і вже облаштували своє життя у новій країні. Якщо раніше знаменитості активно публікували фото сина та дочки, то нині майже не розповідають про Лізу з Гаррі.

Пугачова готується стати матір'ю у 4 раз
Алла Пугачова вперше розповіла про жінку, яка насправді народила Лізу та Гаррі

Нагадаємо, що Пугачова з Галкіним одружилися у 2011 році. Для артистки це вже п’ятий шлюб. Попри різницю у віці, зірки запевняють, що у всіх їхніх сімейних сферах панує лад та взаєморозуміння. Найбільша мрія Примадонни побачити своїх двійнят дорослими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини