Максим Галкін показав, як сильно змінило його закордонне життя: став смаглявим та випрямив чорні кучері

Популярний артист Максим Галкін вже чимало часу живе за кордоном разом з Аллою Пугачовою та дітьми. Дізнайтеся, як змінився гуморист та як виглядає він зараз.

Максим Галкін і Алла Пугачова полишили росію не вагаючись. Зірки висловили підтримку українському народові та засудили всіх дотичних до війни на наших теренах. За це гуморист поплатився не тільки можливістю творити і працювати на своїй батьківщині, а й отримав звання іноагента.

Популярний чоловік вже чимало часу мешкає за кордоном разом зі своєю дружиною та дітьми. Відомо було, що зіркове подружжя виїхало в Ізраїль. Згодом обранець Примадонни почав багато їздити Європою, виступаючи з концертами.

Змінився не лише стиль життя у Максима, а і його зовнішній вигляд. У мережі відзначила навіть екс-продюсерка Лободи, Крапівіна, що Галкін помітно помолодів.

Максим Галкін показав, як сильно змінило його закордонне життя

Видно, що попрацював пародист над своєю зачіскою: раніше він носив чорняве волосся, не приховував своїх кучерів, а зараз у чоловіка пряма стрижка та посвітлішав колір шевелюри.

Також не можливо не помітити, що артист засмаг під теплим східним сонцем.

А ось Алла Борисівна вже давно не з’являлася на публіці. Немає нових світлин Примадонни навіть від папараці. Якщо раніше її можна було побачити на пляжі з дітьми чи просто на прогулянці, то нині співачки і слід пропав.

Алла Пугачова вперше розповіла про жінку, яка насправді народила Лізу та Гаррі
Максим Галкін показав, як сильно змінило його закордонне життя

Цікаво, що минулого року часто ходили чутки про розлучення знаменитостей, проте зірки не підтвердили цієї інформації, а Максим Галкін довів, що нікуди не подінеться від своїх діток, опублікувавши світлини з ними.

Нагадаємо, що Алла Пугачова вийшла заміж вп’яте у 2011-му році. З гумористом була знайома задовго до шлюбу та багато з ним співпрацювала у творчих проєктах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини