Як виглядає зараз султан Сулейман з “Величного століття” і з української “Роксолани”: свіжі фото акторів

Доля однієї з найвпливовіших жінок Османської імперії, Роксолани, завжди вражала кіномитців. Дізнайтеся, як виглядають головні чоловіки найвідоміших телеепопей, які увійшли в історію.

Популярна історія бранки з України, Роксолани, стала предметом натхнення для багатьох митців. Найбільш популярним серіалом стало “Величне століття”, де зіграв Сулеймана Халіт Ергенч.

Турецький актор відмінно впорався з роллю та став крашем для багатьох жінок, адже його образ продемонстрував і мужність, і мудрість, і захопив своєю енергетикою.

Як виглядає зараз султан Сулейман з Величного століття і з української Роксолани

Нині чоловікові 52 роки, але свою вроду він не розтратив. У 2021-му році він став батьком маленької донечки, яку назвали Лейлою. Попри те, що на екрані Халіт вже давно не грає султанів, його продовжують асоціювати з цим персонажем.

Задовго до виходу “Величного століття в Україні зняли свій серіал, яку всі досі пам’ятають за назвою “Роксолана”, хоча й це не дуже вірно. Телеепопея складалася з трьох частин: перша називалася “Настуня”, друга — “Улюблена дружина Халіфа”, а третя — “Володарка імперій”.

Як виглядає зараз султан Сулейман з Величного століття і з української Роксолани

Головну роль виконала Ольга Сумська, а її екранного обранця — чоловік сестри, Анатолій Хостікоєв. Навіть нині ті, хто пам’ятають цю картину, говорять, що наш актор взагалі нічим не поступається Ергенчу. Зігравши османського правителя, знаменитість одразу став українським улюбленцем і символом чоловічої вроди. Йому навіть приписували роман зі своєю сценічною партнеркою, але чутки не підтвердилися.

Дуже цікаво, що в образ артист увійшов просто бездоганно, а нині про свого Сулеймана і не згадує. Обранця Наталії Сумської повністю поринуло театральне життя, а нині й благодійні виступи.

Нагадаємо, що Анатолій Хостікоєв ще грав роль у телесеріалі “Останній яничар”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини