Потап розповів, як йому вдається їздити за кордон під час війни: розлютив прихильників не на жарт

Відомий український репер Потап за останні місяці встиг оскандалитись декілька разів і ніяк не може зупинитися. Цього разу чоловік вирішив розповісти прихильникам про поїздки за кордон.

З початком повномасштабного вторгнення в Україні почали діяти суворі правила виїзду за кордон для чоловіків. Такої привілегії в них більше немає, але за наявності спеціальної перепустки вас все ж можуть пропустити. Зараз за кордон можуть виїхати лише артисти, які дають благодійні концерти, але навіть в такому випадку Мінкульт не кожному дозволяє це зробити.

Днями репер та продюсер Потап вирішив похизуватися в Мережі тим, що в нього є така рідкісна можливість, як здійснення поїздок за кордон. Артист каже, що за кордоном він займається волонтерством і не затримується довго в одному місці.

“Це має зв’язок з тим, чим я зараз займаюсь. Мається на увазі зайнятість аукціонами, благодійними концертами, зборами на потреби нашої армії і таке інше. В мене дуже великі зв’язки, які я створив, тому я зараз маю можливість заробляти гроші на благо країни за кордоном”, – каже чоловік.

Потап розповів, як йому вдається їздити за кордон
Потап розповів, як йому вдається їздити за кордон

Не забув Потап пригадати й свій провал з піснею про волонтерів. Репер каже, що в нього не було на меті когось образити і він зовсім не хотів, щоб його зрозуміли не правильно. Своїм текстом і мотивом пісні він хотів показати своє бачення і ставлення до людей, на яких зараз тримається вся Україна, якщо не рахувати військових. Для Потапа надважливим є робота волонтерів і він безмежно вдячний за все, що вони робили та продовжують робити.

“Користуючись можливістю, хочу вибачитися ще раз перед тими, кого образив. Мене не правильно зрозуміли і перекрутили слова, але це нормально, бо кожен сприймає музику по-своєму”, – додає артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини