Був “Холостяк”, а став – Розводняк: Квіткова і Добринін довели, що за 12 років шоу – нуль щасливих фіналів

Найміцнішою парою одного з найпопулярніших реаліті-шоу в Україні "Холостяк" були Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які розлучились на початку цього року

Популярне реаліті-шоу “Холостяк” має 12 сезонів, а за всю історію проєкту найміцнішою парою виявились Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які познайомились у дев’ятому сезоні. Зіркова пара після завершення проєкту створила родину – вони зіграли весілля та стали батьками спільного сина. Втім, на початку цього року стало відомо, що закохані розлучаються. Отже, все повернулось до того, як було раніше – за всю історію “Холостяка” ні одна пара не залишилась разом назавжди.

А ось найпершим Холостяком став Максим Чмерковський. Знаменитість у фіналі проєкту обрав Олександру Шульгіну, втім після завершення шоу разом вони не залишились. З часом чоловік повернувся в США, де й зустрів свою долю, з якою створив родину.

Максим Чмерковський і його дружина
Максим Чмерковський і його дружина

Британець Френсіс Романов став другим Холостяком і у фіналі обрав Олену із Запоріжжя. З дівчиною вони були разом пів року, проте врешті-решт розійшлись, а чоловік повернувся в рідну країну. Третій Холостяк Андрій Іскорнєв наробив галасу на проєкті. У фіналі шоу він обрав одну дівчину, а потім з’ясувалось, що від нього завагітніла зовсім інша учасниця реаліті. Врешті знаменитість почав стосунки з третьою учасницею шоу, яку теж кинув заради іншої.

Четвертий Холостяк Костянтин Євтушенко, на відміну від свого попередника, був набагато спокійнішим і стриманішим. Чоловік став першим в історії головним героєм шоу, який ні разу не поцілував ні одну учасницю шоу. Врешті виявилось, що причиною були таємні стосунки зірки поза проєктом.

Сергій Мельник, п’ятий Холостяк, у фіналі обрав учасницю Марину, втім разом їм бути не судилось. Після декількох місяців стосунків вони розійшлись. Головний герой шостого сезону “Холостяка” Іраклі Макацарія зустрічався з Оленою Лесик, втім через 9 місяців разом вони розійшлись, адже чоловік більше не цікавився життям дівчини. Тепер грузинський бізнесмен перебуває у шлюбі з Лізою Чічуа та нещодавно вони вперше стали батьками.

Іраклі Макацарія з дружиною
Іраклі Макацарія з дружиною

Дмитро Черкасов із сьомого сезону “Холостяка” закохався в Ліду Немченко, яка розбила його серце. Втім, чоловік прийшов до тями та зустрів свою долю. Нині він у шлюбі з Олександрою, з якою познайомився в Інтернеті. Про особисте життя восьмого Холостяка Рождена Анусі нині нічого невідомо, втім із переможницею сезону Іванною його стосунки теж не склались.

Макс Михайлюк з десятого сезону у фіналі шоу обрав Дашу Ульянову, але дівчина не пробачила коханому зради та пішла від нього. Хай там як, але особисте життя чоловіка склалось чудово – нині він у шлюбі і виховує доньку. Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан. Пара довго була разом, але торік повідомила, що вони вирішили розійтись. Алекс Топольський, головний герой “Холостяка-12” обрав у фіналі Катю Лозовицьку, проте їхні стосунки не склались і тепер він зустрічається з іншою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини