За що в Туреччині не люблять серіал “Величне століття” і Мер’єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан

Знаменитість вже кілька років не знімається в легендарній картині, проте шанувальники досі асоціюють її із неперевершеною Роксоланою. В чому справа?

Відома турецько-німецька акторка Мер’єм Узерлі отримала велику популярність через зйомки в серіалі “Величне століття”. Акторка відмінно зіграла свою роль, за що її продовжують хвалити в різних країніх світу. Однак, в рідній Туреччині акторку не люблять і ставляться до неї з негативом.

Справа в тому, що турецькі прихильники, як це часто буває, перенесли якості її головної героїні в реальне життя. Вони вважають, що Мер’єм в житті з такими ж негативними якостями, як і Роксолана, через це вона не гідна того, аби прихильники любили її та поважали та таку велику зроблену роботу.

Узерлі була здивована такою реакцію від турецьких прихильників, тому що вона проповідує іслам, просить в Аллаха добробуту і благополуччя, але прихильникам з Турції цього мало. Вони не можуть зрозуміти, як вона змогла народити двох дітей не перебуваючи у шлюбі. Така ситуація ще більше загострила стосунки Мер’єм з її прихильниками.

Сама ж акторка, крім здивування, не дуже переймається з цього приводу. Жінка продовжує публікувати фотографії зі своїми дітьми, або з різноманітних зйомок. Не стають винятком відверті фотографії в пишних сукнях з глибоким декольте, або фотографії з відпочинку.

Нагадаємо, що акторка не підтримала Україну з початком повномасштабного вторгнення, а висловилась в бік росії. Крім цього, Узерлі знялась для російського глянцю в той час, поки в Україні відбуваються дуже страшні речі. Багато українських прихильників перестали стежити та творчістю турецької акторки і більше не хочуть мати з нею нічого спільного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини