Хто найкрасивіша султанша “Величного століття”: Хюррем, Махідевран, Міхрімах, Хатідже чи Валіде (ФОТО)

"Величне століття" - історично-романтична турецька мелодрама про кохання Султана Сулеймана, його подвиги та події, що відбуваються всередині гарему.

Валіде-султан

Справедливий погляд Валіде
Справедливий погляд Валіде

Вона сувора і справедлива матір Сулеймана. Родом Ваділе була з Криму, своєю красою і характером ця жінка підкорила багато прихільників. Її роль в серіалі і в історії займає почесне місце серед усіх інших султанш.

Акторка, що зіграла її роль, 78-річна Небахат Чехре, яка виглядає максимум на 50. Вона любить своє життя, тому доглядає за собою.

Махідевран-султан

Красива Махідевран
Красива Махідевран

Красиву Махідевран зіграла дуже популярна і талановита турецька акторка Нур Айсан. Ревнива султанша любила влаштовувати скандали Сулейману, хоч і сильно його кохала, а також його улюблениці Хюррем, яка, на думку Махідевран, вкрала у неї коханого чоловіка. Нур в реальному житті буде спокійна та миролюбна, але роль виконала ідеально.

Хюррем-султан

Улюблениця Хюррем
Улюблениця Хюррем

Головна героїня серіалу – неперевершена Хюрем. Її зіграла німецька акторка Мер’єм Узерлі, які було не просто грати роль на чужій мові та в чужій країні. Образ жінки, яка зробить заради свого коханого все підкорив не тільки Сулеймана, а й всії глядачів серіалу.

Міхрімах-султан

Чуйна та мила Міхрімах
Чуйна та мила Міхрімах

Хто як не вона може бути наймилішою після улюбленої наложниці, як не її донька? Міхрімах зіграла юна, але дуже ьалановита акторка Перін Карахан. Як зізналась акторка, ця роль стала її улюбленою.

“Зіграти роль доньки великого турецьго султану, це вже велика честь для мене”, – каже Перін.

І вона чудово з цим впоралась.

Хатідже-султан

Сестра Сулеймана Хатідже
Сестра Сулеймана Хатідже

Скромну сестричку Сулеймана зіграла Сельма Ергеч. В серіалі розвивалась любовна історія сестри Сулеймана із його візиром – Ібгарімом Пашею, і це була одна з самих романтичних ліній серіалу. Акторка повністю відчула внутрішній світ своєї героїні та вдало відобразила все на екранах наших телевізорів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини