“Молодість і краса – ваш девіз”: Максим Галкін показав змарнілу 73-річну Аллу Пугачову в шортах

Пародист Максим Галкін опублікував фото своєї дружини співачки Алли Пугачової та доньки Лізи. Однак, фанатів Примадонна здивувала своїм образом у шортах.

Відомий російський пародист Максим Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою та двійнятами Лізою та Гаррі проживає в Ізраїлі. Пара виїхала доволі швидко зі своєї країни, а від початку повномасштабного вторгнення підтримують Україну та засуджують дії країни-агресора.

Подружжя доволі швидко звикло до життя в Ізраїлі. Поки Максим Галкін їздив гастролями по світові, Примадонна часто відвідувала світські та публічні заходи в Тель-Авіві, де часто вражала фанатів своїм зовнішнім виглядом. Однак, нині пародист повернувся до родини, і вони максимум часу проводять разом.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Фотографія Алли Пугачової у шортах

Максим Галкін постійно публікує світлини своїх найрідніших: коханої дружини та дітей. Проте, часто ці фото не залишаються непоміченими та вражають шанувальників образами та зовнішнім виглядом близьких.

Цього разу відомий пародист опублікував світлину Примадонни, що обіймає їхню доньку, та підписав допис на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram: “Мої дівчатка”.

На фотографії Алла Пугачова та Ліза позують у дворі подружжя біля басейну. Для образу Лізи підібрали білу сорочку, картату спідницю, чорні туфлі та гетри. А от аутфіт Примадонни помітно вирізняється: для нього Примадонна обрала стиль total black. Кофтинку та високі чоботи підкреслюють короткі шорти, які здивували фанатів, адже в них зірка виглядає молодше своїх 73 років. Доповнила образ королева естради чорною сумкою через плече.

Фотографія Примадонни в шортах
Фотографія Примадонни в шортах

Реакція Мережі

Шанувальники були у захваті від стилю співачки, про що не могли змовчати в коментарях:

  • “Алло Борисівно, жодних слів! Молодість та краса – ваш девіз! А як підросла Ліза! Всього найкращого!”.
  • “Красуні! Щастя вашій родині”.
  • “Як Ліза виросла! Алло Борисівно, ви неймовірна!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини