Повернення зірки додому: відомий інстаграм-кіт Степан повернувся у рідний Харків і розповів цікаву новину

Відомий кіт, що заполонив серце не однієї шанувальниці та шанувальник в Instagrami, нарешті повернувся у рідний Харків, звідки поділився теплими фотографіями. Також він розповів цікаву новину.

Кіт Степан — це зірка та улюбленець шанувальників. Якщо після початку повномасштабного вторгнення пес Патрон набув значної популярності та став символом й улюбленцем українців, то нещодавно кіт Степан нагадав народові про себе.

Де перебувала зірка та як зуміла відзначитись?

Після 24 лютого одна з гордостей України виїхала за кордон та встигла отримати престижну відзнаку. Зіркового кота нагородили блогерською премією World Influencers and Bloggers Awards 2022 у Каннах. Тваринка не просто раділа та дякувала глядачам, а й змогла приїхати на фестиваль. А для свого образу він обрав патріотичну символіку, яка так само замилувала глядачів, як і сам власник.

Тоді Степан отримав більше ніж 10 тисяч доларів, які направив на допомогу тваринам, що постраждали внаслідок дій сусідньої країни.

Повернення зірки додому

Знаменитий кіт, який прославився в соціальній мережі Instagram, нагадав про себе фанатам чудовою новиною. Тваринка разом зі своїми господарями нещодавно повернулася у рідне місто Харків.

Фото кота Степана з допису "Я вдома"
Фото кота Степана з допису “Я вдома”

В інстаграм-сторіз знаменитість опублікувала декілька світлин: однією з них було фото Харківського вокзалу з сердечком на фотографії, а на другому фото зіркова тваринка дивилася на трохи обгорілий будинок через вікно.

Скріншоти зі сторіз кота Степана про повернення додому
Скріншоти зі сторіз кота Степана про повернення додому

Зазначимо, що Степан також славиться тим, як вміє робити інтриги. Він дуже лаконічно підписує фотографії у дописах та сторіз, однак його 1,3 млн підписникам у соціальній мережі Instagram цього достатньо.

В Україну повернувся раніше. А де був?

Кіт Степан повернувся на терени нашої країни ще у вересні, але перебував тоді у Львові до цього часу. За ці місяці там він зробив фотографії біля головних окрас Львова, Ратуші та Оперного театру, де в описі закликав доєднатися до нового доброчинного збору, для якого вдалося зібрати 15 тисяч доларів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини