“Купленими нагородами не здивуєш”: Ганну Саліванчук розкритикували за отримання почесного ордену

Зірка телеекрану отримала почесну нагороду "Честь Вітчизни" за неабияку допомогу Батьківщині, але прихильники не зрозуміли, чому таку нагороду отримала саме вона.

Відома українська акторка та справжня зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” та “Жіночий квартал” отримала почесний французько-український орден “Честь Вітчизни”. Його вручили за те, що жінка зробив власний вклад для служіння України, але прихильники такого жесту для акторки не оцінили. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме обурило користувачів Мережі.

Деякі підписники зраділи цій новині і почали вітати Ганну, але вона отримала чималу порію критики. Невдоволені люди кажуть, що вона отримала цю нагороду лише через те, що є дружиною депутата, тому ця нагорода куплена і великої почесті від неї не буде і не було.

  • “Приємно дивитися, як хтось отримує нагороди, але я також працювала на благо країни, але нічого не отримала”,
  • “Вона дружина депутата, тому ясно як вона отримала цю нагороду. Куплена нагорода нікого вже не здивує”, – пишуть користувачі Мережі.

Також акторку розкритикували за помилки в описі під відео. Ганна написала про те, що отримала “міждународну” нагороду. Така помилка не прийшлася довподоби злим язикам. Сама ж акторка на такий хейт ніяк не реагує. Вона щиро подякувала, що її нагородили і пообіцяла робити все і навіть більше для того, щоб наблизити перемогу нашої країни.

“Ви запитаєте, що я такого зробила, а я вам відповім, що дуже багато всього. Допомога дитячим притулкам та збори коштів не пройшли дарма, але я це робила не для того, щоб похизуватись, тому майже нічого не показувала у соціальних мережах”, – написала Ганна Саліванчук в описі під постом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини