Розкішні, рідкісні, ексклюзивні: весільні сукні Ані Лорак, Тіни Кароль, Маші Єфросиніної потрапили до Мережі

Майже кожна дівчина з самого дитинства уявляє, в якій сукні буде крокувати на зустріч своєму сімейному життю. Пропонуємо пригадати, в якому вбранні виходили заміж відомі українські зірки

Весілля – чи не найважливіша подія в житті кожної людини. Особливого сенсу вона набуває, коли закохані готуються до неї разом, продумують всі деталі. Втім, весільна сукня – це жіноча частина, до якої чоловіків не підпускають. Пригадуємо, в яких стильних, помпезних і неймовірно привабливих сукнях виходили заміж відомі українські зірки.

Маша Єфросиніна

Весільна сукня Маші Єфросиніної
Весільна сукня Маші Єфросиніної

Відома українська ведуча та благодійниця майже двадцять років у шлюбі зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим. Зірка ніколи не втрачає можливості нагадати шанувальникам, як любить свого чоловіка. Раніше знаменитість розповідала, що їхнє весілля було справді казковим, а виходила заміж Маша Єфросиніна у найтрендовішому того часу фасоні сукні.

Тіна Кароль

Весільна сукня Тіни Кароль
Весільна сукня Тіни Кароль

2008 року відбулось весілля відомої української співачки з її продюсером Євгеном Огіром. В одному з інтерв’ю артистка зізналась, що при виборі весільної сукні керувалась найголовнішим правилом – аби вбрання приховало її вагітний живіт. Співачці не просто вдалось досягти бажаного, а й обрати неймовірно стильну та красиву сукню.

Ані Лорак

Основна весільна сукня Ані Лорак
Основна весільна сукня Ані Лорак

Співачка для свого весілля обрала цілих три весільних сукні – перша для розпису, друга для святкування, а третя для танців. Кожна з суконь виявилась дорогою, а зшита була українською дизайнеркою Катериною Шаховською. Кожна з суконь була в стриманому стилі, але виглядала стильно й помпезно. До слова, весілля Мурат Налчаджиоглу й Ані Лорак святкували в Анталії, тому й на вбранні “не скупились”

Лілія Ребрик

У такій сукні Лілія Ребрик одружувалась з Диким
У такій сукні Лілія Ребрик одружувалась з Диким

Відома українська ведуча та актриса не хотіла помпезно відзначати своє весілля з Андрієм Диким, проте її сестра потай зібрала найважливіших людей у житті Лілії, серед яких опинились і журналісти з фотоапаратами. Так, у результаті вийшло гучне весілля з гостями, рушниками, сміхом і пелюстками троянд. На гала-концерті Танців з зірками, який відбувся після розпису Ребрик і Дикого, вони станцювали свій перший вальс.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини