Двоє – рідних, одна – названа: як виглядають усі діти Олександра Пономарьова, які народили йому різні жінки

Відомий український музикант виховав трьох дітей – двоє доньок, одна з яких є названою, і син. Як виглядають всі діти Олександра Пономарьова від різних жінок

“Така, як ти, буває раз на все життя”. На жаль, ці слова пісні групи Океан Ельзи більш утопічні, аніж реалістичні. Одне кохання і назавжди – мрія багатьох людей, безперечно. Втім життєві обставини нерідко призводять до розірвання навіть найміцніших стосунків.

У світі шоубізнесу гучні розставання не рідкість. І хоча розлучення це справа не з легких, то наявність дітей набагато ускладнює цей процес. Сьогодні ми розкажемо про дітей українського співака Олександра Пономарьова від обох шлюбів.

Перший шлюб

За своє життя чоловік був одружений двічі. Першою його дружиною була продюсерка Олена Мозгова. У шлюбі пара була з 1996 по 2006 рік. Протягом подружнього життя в Олександра та Олени народилась донька Євгенія. Крім того, співак неодноразово говорив, що вважає своєю донькою старшу доньку дружини Зою.

Донька Олександра Пономарьова Євгенія
Донька Олександра Пономарьова Євгенія
Названа донька Пономарьова Зоя
Названа донька Пономарьова Зоя

Однак після розлучення колишні закохані не змогли залишитись у гарних відносинах, що відобразилось на їхніх дітях. Мова йде про те, що співак доволі рідко з ними бачився, хоча іноді на своїй сторінці в Instagram публікував їхні фото й писав слова любові.

Другий шлюб

З другою дружиною Вікторією Мартинюк Пономарьов прожив шість років. Жінка народила Олександру сина, якого також назвали Олександром. Порівняно із доньками, син співака отримує більше уваги від батька.

Син відомого українського співака
Син відомого українського співака

Його доволі часто можна побачити на спільних із Пономарьовим світлинах. Більш того, юнак нерідко супроводжує батька у спільних подорожах. Так, наприклад, хлопці полюбляють кататися на гіроскутерах, гуляти, засмагати, саджати дерева і навіть вести канали на ютюб та тік-тоці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини