“Здула” губи та змінилась до невпізнання: що не так з першою красунею України Славою Камінською?

Відома українська співачка Слава Камінська починала свою кар'єру з абсолютно іншии обличчям. Чому знаменитість вирішила так сильно змінити свою зовнішність?

Слава Камінська в українському шоубізнесі здобула собі славу вишуканої та запальної артистки. Свою кар’єру знаменитість починала у складі гурту “НеАнгели”, а пізніше, після розпаду групи, почала виступати сольно. Крім професійної діяльності, шанувальники цікавляться та стежать за особистим життям Слави.

Однією з найобговорюваніших тем, що належать до розділу “особисте” є пластичні операції. За своє життя Камінська наважилась на чималу кількість маніпуляцій зі своєю зовнішністю та буквально змінила себе до невпізнання.

Як виглядала Слава Камінська до пластичних операцій
Як виглядала Слава Камінська до пластичних операцій

Першою пластичною операцією знаменитості стало збільшення грудей. Зірка ніколи не приховувала причин – Слава Камінська бачила у своїй зовнішності те, що їй хотілось змінити. Вона мала можливість, тому вирішила її використати.

Крім зміни бюста, Слава Камінська також робила ринопластику. У відповідь на запитання шанувальників, навіщо було лягати під ніж хірурга, зірка прикріпила фото зі своїм натуральним носом і зауважила, чи є ще у фанатів запитання.

Слава Камінська показала свій реальний ніс
Слава Камінська показала свій реальний ніс

До слова, природа не нагородила Славу Камінську губами такого розміру, якого б знаменитості хотілось. Саме тому зірка вирішила збільшити їх. Якщо відмотати час назад, то вуста зірки “здуються”, а незвичайні риси її зовнішності повністю їх перекриють.

Славу Камінську буде важко впізнати з її натуральними губами
Славу Камінську буде важко впізнати з її натуральними губами

Варто зазначити, що саме надмірне захоплення пластичними операціями свого часу стало однією з причин, чому Слава та її колишній чоловік і батько двох дітей Едгар Камінський розлучились. Так, в одному з інтерв’ю чоловік зізнався, що його ексдружина дуже хотіла кардинально змінювати свою зовнішність – ніс, губи, бюст. Едгара, попри те, що він – пластичний хірург, це не влаштовувало.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини