Руда перука й величезні губи. Зовнішність Ані Лорак за останній рік змінилась до невпізнання: фото до та після

Скандально відома українська співачка ошелешила несподіваними змінами іміджу. Тепер Ані Лорак має коротке руде волосся, а на обличчі видно сліди пластичних операцій

Колись відома та обожнювана мільйонами українська співачка сьогодні живе та будує кар’єру в сусідній країні. Ані Лорак разом з донькою від першого шлюбу живе у москві, а нещодавно повідомила про те, що почала стосунки з іспанським тренером з йоги. Словом, життя знаменитості важко назвати напруженим та тяжким.

Крім основної професійної діяльності Ані Лорак також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно знаменитість продемонструвала свою нову фотографію, на якій позувала з оновленим іміджем. Волосся зірки мало дещо інший вигляд, а обтисла сукня підкреслила ідеальну фізичну форму артистки.

Варто також зазначити, що на нещодавно опублікованій фотографії можна помітити результати пластичних втручань у зовнішність знаменитості. Так, у мережі давно обговорюють той факт, що Ані Лорак дуже захопилась послугами пластичних хірургів. Якщо порівнювати знімки знаменитості в молодості та сьогодні, можна помітити зміни.

Як виглядала Ані Лорак до та після втручань пластичних хірургів
Як виглядала Ані Лорак до та після втручань пластичних хірургів

Так, наприклад, губи стали вдвічі більшими, підійнялись вилиці, а також – ніс став зовсім іншої форми. Крім того, мережею ходять чутки, що знаменитість навіть збільшувала бюст. Втім, Ані Лорак ніколи не коментувала своїх змін у зовнішності, тому шанувальникам залишалось тільки здогадуватись, яка інформація про пластику Лорак – реальна, а яка не має з реальністю нічого спільного.

Нещодавно на особистій сторінці Ані Лорак у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова фотографія зірки. На кадрі знаменитість позувала у смарагдовій сукні, а найбільше в очі впадала зачіска співачки. Коротке волосся рудого кольору пасувало артистці.

Ані Лорак опублікувала фотографію з оновленим іміджем
Ані Лорак опублікувала фотографію з оновленим іміджем

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини