Поляковій з Кароль і не снилося: Руслана Лижичко, яка перша перемогла на Євробаченні, в свої 50 виглядає на 20

Перша переможниця "Євробачення" від України Руслана Лижичко дивує своєю розкішною зовнішністю. Зірці майже 50 років, але вона надзвичайно гарно виглядає.

Відома українська співачка стала першою в історії України переможницею на “Євробаченні-2004”. Після свого дебюту на великій сцені зірка отримала чималу популярність, але не менше вона дивує своїх прихильників неймовірною зовнішністю. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як зірка виглядає у свої майже 50 років.

Звісно, на перемозі у шоу її кар’єра не закінчилася. Зіркова співачка в 1998 році Руслана випустила дебютний альбом “Дзвінкий вітер”. Її пісня “Світанок” отримала нагороду як Краща пісня року, але справжню популярність їй принесла перемога у “Євробаченні-2004”, де вона підкорила публіку своїм голосом.

Руслана Лижичко дивує розкішним виглядом
Руслана Лижичко дивує розкішним виглядом

В 2011 році зірка спробувала себе в якості наставника на “Голосі країни”. Впродовж всієї музичної кар’єри, Руслана випустила 8 альбомів. Останній альбом вийшов в 2020 році, який називається “Ми вітер”.

Хоч зараз про співачку не так актично згадують в Мережі, але вона не перестає дивувати своїми досягненнями. Одне з таких – підтягнуте та спортивне тіло та дуже молоде обличчя. Прихильники в Мережі також це помічають і не можуть залишити без уваги те, що Руслана за стільки років майже не змінилася. Відомо, що зірка не робила і не планує собі робити ніяких пластичних операцій.

Руслані Лижичко майже 50: як виглядає запальна співачка
Руслані Лижичко майже 50: як виглядає запальна співачка

Руслана може похвалитися своїми м’язами та дати прочуханки будь-якій зірці українського шоу-бізнесу. На її обличчі майже немає ніяких зморшок, а з діяльності у її соціальних мережах можна зробити висновок, що зірка любить проводити час активно і ніколи не сидить на місці. Руслана – справжній приклад для наслідування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини