Алла Пугачова з нафарбованими губами вразила всіх моложавим виглядом: виглядає, як ровесниця Галкіна (ФОТО)

Незрівнянна Алла Пугачова з'явилася на світському заході, вразивши всіх своєю появою на людях. Який макіяж зробила знаменитість та що їй досі не можуть пробачити колишні прихильники?

Алла Пугачова зараз не дає виступів та практично з головою поринула у сімейне життя і виховання дітей. Втім, все ж таки нещодавно вона вирішила не засиджуватися вдома та вийшла в люди. Вона відвідала концерт, підкоривши своїм образом всіх.

Алла Пугачова помолоділа після переїзду
Алла Пугачова після довгої перерви засвітилася на світському заході

Зірку побачили з трендовим макіяжем у стилі “тиха розкіш” та класичною укладкою з подовженим каре у своєму звичному кольорі “пшеничному блонді”. Проте, у коментарях під новими кадрами з Примадонною компліментів замало. Колишні прихильники не можуть їй вибачити тверду громадянську позицію і підтримку України. Хейтери злорадно пишуть:

  • “Люди без батьківщини… біженці”
  • “Молодушка Пугачова, як завжди”
  • “Ну так, у росії зали збирали, а за кордоном у кафешках тусуються…”
  • “У Алли Борисівни тепер всі великі: Маніжа, Макаревич, Леонідів. Спустилася зі свого Олімпу”
  • “Ось що таке приземлилася з небес на землю”
  • “Не почуємо каркаючий хрипкий голос брошкиної”
Алла Пугачова після довгої перерви засвітилася на світському заході

Втім, Алла Борисівна на такі вислови не звертає уваги. Вона вже звикла до такої активності користувачів мережі на її сторінці в Інстаграмі. При чому, це не найгірше. Минулого року їй приписували російські медіа купу різних небувалих чуток. ТО дружина Максима Галкіна начебто хворіла і ледь не на ладан дихала, то налякала когось своїм зовнішнім виглядом, а ще, звісно, їй дорікали за те, що вона у своєму віці намагається молодитися.

Нагадаємо, що Максима Галкіна офіційно визнали іноагентом. Його дружина підтримала його та публічно закликала також дати їй цей статус. На разі зірки взагалі не їздять додому в рф та укорінилися в Ізраїлі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини