Арестович, Ілон Маск чи Маколей Калкін: Слава Камінська показалася в Мережі зі своїм чоловіком

Українська співачка Слава Камінська вже тривалий час перебуває у стосунках з новим чоловіком, про якого не розповідає своїм прихильникам. Зірка опублікувала нове фото з коханим.

39-річна співачка Слава Камінська тривалий час перебуває у серйозних стосунках, але зірка навідріз відмовляється показувати прихильникам свого обранця. Дівчина розповідає, що він її дуже підтримує як фінансово, так і морально, що є дуже важливим аспектом в реаліях сьогодення.

З загадковим чоловіком Слава познайомилася на відпочинку. Все, що про нього відомо – активно вчить українську мову, добре ладить з її дітьми та вільно говорить ще декількома мовами. Та й судячи з інстаграму самої Камінської – пара любить якісно відпочивати. Слава опублікувала декілька знімків зі спільного відпочинку з коханим і нарешті можна побачити її обранця, але не повністю.

Замість обличчя свого коханого артистка “прифотошопила” голову Олексія Арестовича на знімку з її дітьми, потім на такому ж фото опинилася голова Ілона Маска, який володіє великою кількістю активів у цілому світі. Також співачка показала коханого в ліфті, але й тут прихильників спіткала невдача: цього разу замість голови Славиного чоловіка опинився Маколей Калкін з фільму “Сам удома”.

Слава Камінська показала свого обранця в Мережі
Слава Камінська показала свого обранця в Мережі

Варто зазначити, що з появою чоловіка в житті співачки її контент в Мережі став дещо цікавішим. Тепер Камінська позує в купальнику на яхті для новенького фото, але прихильникам такі знімки не до душі:

  • “Чекає на компліменти-дифірамби… Сумно…Ну добре, що дітей вивезла, але навіщо ж так в душу решти українців, які вдома, чи в окопах, так гадити?”,
  • “А для чого? Ну от, щоб що? Невже зовсім все так погано, що показати більше нічого?”,
  • “Її вже і так стільки разів всі бачили. Якесь має бути співчуття до тих, хто в таких обставинах, що попа не на на умі. Краще ж обличчя опублікувати”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини