Інна Білоконь показала свою єдину дочку, яка підозріло змахує на Андрія Данилка і не рветься у шоу-бізнес

Знаменита українська акторка Інна Білоконь, відома глядачам як "мама Сердючки", приємно здивувала своїх прихильників, коли вперше публічно показала свою доньку. Як виглядає її непублічну наступницю?

Інні Білоконь. Героїня цього матеріалу завжди дбала про особисте життя і утримувала його подалі від суспільного обговорення, але цього разу вона вирішила поділитися радісними моментами з фанатами. Знаменитість нарешті показала свою єдину донечку.

Як виглядає єдина дитина Інни Білоконь?

Зіркова мати не приховувала факту, що її донька, на відміну від неї самої, не прагне слави і уваги шоу-бізнесу. Ця молода леді бажає зберегти приватність, як і її мама попри свою шалену популярність змогла подарувати дівчинці спокійне дитинство поза софітами уваги громадськості. Звати наступницю зірки — Яною і вона зовсім доросла. Їй вже за 20-ть і ще до повномасштабного вторгнення вона проживала за кордоном у Польщі. Є інформація, що Білоконь-молодша навіть народила мамі довгоочікувану онучку.

Дочка Інни Білоконь разом зі своїм татом

Цікаво, що протягом деякого часу фанати акторки мали припущення, що малюк народився від відомого гумориста Андрія Данилка, відомого своєю роллю Сердючки. Це й не дивно і парочку неодноразово обговорювали у ЗМІ через їхні провокаційні жарти та жартівливі пости, які спеціально сіяли підозру у шанувальників. То вони цілувалися на публіці, то на камеру артист хапав свою компаньйонку за не найпристойніші місця.

Проте, все стало очевидно, коли Інна представила свого чоловіка громадськості.

Поцілунок Інни Білоконь та Андрія Данилка
Поцілунок Інни Білоконь та Андрія Данилка

Незважаючи на всі публічні спекуляції та чутки, знаменитість і її родина продовжують насолоджуватися моментами щастя та радості у своєму житті, та нагадують нам усім про важливість особистої приватності та сімейних цінностей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини