35-річна Ілона Гвоздьова показала, як виглядає після двох пологів: струнка, рельєфна і суха (ФОТО)

Відома хореографиня Ілона Гвоздьова показала, як після двох пологів можна круто змінити життя та фігуру. Зірка довела, що спорт та здоровий спосіб життя роблять дива.

Українська хореографиня та мама двох дітей, 35-річна Ілона Гвоздьова, вразила своїх шанувальників неймовірною фізичною формою, яку їй вдалося досягти після двох пологів. Танцюристка публічно поділилася своєю історією успіху та фотографіями свого тіла, демонструючи, що зважитися на фізичні навантаження та здоровий спосіб життя можна навіть у ролі мами.

За словами знаменитості, вагітність та пологи були для неї випробуванням, але, звісно поява дочки Валерії та сина Домініка були того варті. Разом із цим вона ніколи не відмовлялася від своїх тренувань і здорового харчування. Знаменитість активно займалася спортом, щоб зберегти своє здоров’я та здатність до активного способу життя.

Ілона Гвоздьова показала, як прийшла у форму після двох пологів

Фотографії Ілони після народження дітей свідчать про її надзвичайну витривалість та волю до досягнення цілей. Її приклад вражає і надихає багатьох панянок на поєднання материнства з активним та здоровим способом життя. Селебріті доводить, що немає нічого неможливого, коли є сильне бажання та рішучість.

До речі, своїх малюків танцюристка привчає також до того, що рух — це життя. Її донечка вже вміє робити гімнастичні трюки та радо демонструє це батькам. Це й не дивно, що Гвоздьова хоче зробити свою родину спортивною, адже популярна брюнетка з юних років присвячує себе хореографії.

Ілона Гвоздьова та Ігор Ласточкін

Нагадаємо, що велику популярність приніс їй проєкт “Танці з зірками” на 1+1. У 2018-му році вона стала переможницею разом зі своїм напарником, гумористом Ігорем Ласточкіним. Тріумф поклав початок її шляху, як лідерки думки у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини