“Я повинен бути українцем”: Євген Сморигін з Дизель Шоу склав іспит на отримання українського громадянства

Відомий актор та комедіант Євген Сморигін склав іспит на отримання українського громадянства. Опісля він розповів, як це відбувалося та чи було йому складно.

Знаменитість, яка одразу асоціюється із гумористичним проектом Дизель Шоу, Євген Сморигін прагне здобути громадянство України. Він вже встиг скласти необхідний іспит за визначеною процедурою згідно з законом нашої країни.

Зірка зізнався, що його сім’я в Україні, а дружина з дітьми мають відповідне громадянство. Тож й актор планує відповідати їм.

Євген Сморигін розказав на одному з телеканалів, що прагне здобути громадянство України, адже тут перебуває його сім’я: троє дітей Олексій, Єлизавета й Олександр та кохана дружина Лідія. Тому, як зазначає актор, іншого рішення й бути не могло.

Родина Євгена Сморигіна
Родина Євгена Сморигіна

Як відбувався іспит?

Білорус за походженням поділився тим, як він складав іспит. Це проходило в університетській авдиторії. Увесь процес знімали на відео. Протягом однієї години Євген Сморигін складав іспит на знання української мови за комп’ютером і перед камерою. За його словами, він мав відповідний рівень знань, адже вже доволі добре знає та володіє українською мовою. При цьому, як розповідає телеведучий, він постійно працює над своїм рівнем знання державної: серіали та фільми переглядає лише в українському дубляжі. Також він наразі займається перекладом восьми сезонів серіалу “На трьох” з російської на українську.

“Чудова практика”, – коментує Євген Сморигін.

Комедіант трохи розповів якого роду були завдання:

“Наприклад, є таке завдання: перед вами світлина, а на ній зображена сім’я на пікніку, а ти маєш описати, що відбувається на фото. Чи ось таке ще: є розповідь, з якої прибрали декілька слів. І твоєю ціллю є підставити ті слова, що вважаєш будуть правильними. Було доволі легко”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини