“Не зійшлись в позиції”: чому Сергій Писаренко та Євген Нікішин покинули “Дизель шоу”

На екранах наших телевізорів не раз виходили в ефір випуски "Дизель шоу". Тепер учасників стало менше, адже двоє з них покинули склад команди.

Актор Євген Сморигін, який нещадовно успішно склав іспит на отримання українського громадянства, розповів про зникнення його колег зі спільного проєкту. Сергій Писаренко та Євген Нікішин повернулись до росії.

В ході інтерв’ю, Сморигів розповів, що вони покинули Україну та колектив шоу, тому що ніяк не висловили свою позицію щодо війни росії проти України. Таке мовчання незворотньо підсумувало їхню співпрацю.

“Війна завжди розставляє пріоритети. Якщо ти не можеш визначитися на чиїй ти стороні, або обираєш не правильну – тоді для чого це все? Потрібно, щоб в людей була своя стала позиція, але хлопці, нажаль, свою проукраїнську позицію висловити не змогли. Я їх деякою мірою розумію, там у них сім’ї, але з мовчанням працювати в Україні не зможе жоден артист”, – розповідає Євген.

Склад Дизель шоу без Нікішина та Писаренка
Склад Дизель шоу без Нікішина та Писаренка

Також актор розповів, що вони з акторами вели відкрите листування. Один одного зрозуміли, висловили свою позицію, але вголос свою проукраїнську позицію Нікішин та Писаренко сказати не можуть.

Зазначимо, що з початку війни росії проти України актори мовчали, але Писаренко проживав у Києві разом зі своєю сім’єю, показував фотографії та відео обстрілів, але потім поїхав за кордон, а Нікішин відправився на росію з початком війни.

В кінці вересня 2022 року вони вирушили на роботу та круїзному лайнері для росіян, разом з Ольгою Бузовою.

“Ура! З 24 вересня – Турція! Ми їдемо у гастрольний круїз по Турції аж на 8 днів. Гумор, музика, все, що забажаєте – для вас. Купуйте квитки та до зустрічі на лайнері”, – таке повідомлення написав Сергій Писаренко у своєму інстаграмі перед від’їздом.

Прихильники цього жесту взагалі не зрозуміли:

“М-да…як так можна. Вся ваша російська сутність вилізла нагору. Вони бомблять країну, в якій ви працювали, а ви їм віддячуєте концертами на лайнері”, – такі слова написала одна з обурених підписниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини