Не змогла стримати сліз та емоцій: шанувальники довели Аллу Пугачову до сліз на виставі в Ізраїлі (ВІДЕО)

Уперше протягом довгого часу Примадонна зустрілась з чоловіком, адже він повернувся зі світового турне. Однак, на виставі, куди вони пішли, до сліз щастя довів її не Галкін, а шанувальники.

Подружжя зірки естради Алли Пугачової та відомого пародиста Максима Галкіна нарешті змогло побачитись після значної розлуки. Примадонна перебувала з дітьми в Ізраїлі, а її чоловік їздив по всьому світові в межах свого туру.

Нагадаємо, що на річницю весілля пара також не змогла зустрітися, однак вони привітали одне одного зворушливими постами в соціальній мережі Instagram, де Галкін вистав рідкісне фото зі спільного концерту з коханою, а Пугачова опублікувала свою фотографію, де вона без макіяжу та біля квітів, надісланих коханим на честь свята.

Чому Примадонна не змогла стримати сліз?

Нарешті зіркове подружжя з’явилося на публіці разом. Максим Галкін та Алла Пугачова відвідали ізраїльську виставу “Бережіть ваші обличчя”.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова

Коли вистава закінчилася, Примадонна вийшла до шанувальників. Тоді фанати вирішили зробити співачці приємне та увімкнули пісню “Мільйон червоних троянд” (мовою оригіналу – “Миллион алых роз”). Від такого виконання пісні Алла Пугачова не змогла стримати емоцій і не помітила, як почала плакати від щастя. Спершу виконавиця знімала все на телефон, проте потім через емоції відклала його та насолодилася видовищем просто так.

Потім шанувальники осипали Примадонну оплесками.

На сам захід Алла Пугачова обрала вільну сукню та зробила свою одну з улюблених засічок — хвостик, залишивши трохи волосся розпущеним.

Як Пугачова та Галкін підтримують Україну?

Нагадаємо, що відомого коміка Максима Галкіна влада сусідньої країни визнала “іноагентом” за його позицію. Пародист виступив проти збройної агресії своєї держави ще в перший день повномасштабного вторгнення та розповів про злочинні дії росії. Натомість його дружина довго мовчала, допоки її Максимові не присудили вище згадане звання.

Тоді Алла Пугачова звернулася до Кремля та сказала, аби її теж додали до цього списку, тому що вона підтримує свого чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини