Володимир Дантес розповів про справжні причини розлучення з Дорофєєвою: “Це не на моїй совісті”

Володимир Дантес, вперше після сенсаційного розлучення, розповів про спражні причини, чому вони з Дорофєєвою не змогли зберегти свій міцний шлюб.

Співак Володимир Дантес вперше після розлучення з Дорофєєвою розповів про справжні причини розлучення. Пара була у стосунках 10 років, 6 з яких провели у шлюбі.

За словами Володимира, це не сталося за один день. Як і в більшості пар, все збиралося місяцями, поки в один момент не вибухнуло. Пара вирішила спочатку пожити окремо один від одного, аби переконатися, чи потрібні їм стосунки, чи краще закінчити їх для спільного блага.

“На початку лютого я ще кохав Надю. Ми для себе прийняли не просте рішення – роз’їхатись. Ми планували місяць пожити окремо, щоб кожен із нас усвідомив, чи потрібно це все продовжувати, але потім несподівано прийшла повномасштабна війна, слід за нею й інші події”, – розповідає Дантес.

Зараз зіркові колишні не спілкуються
Зараз зіркові колишні не спілкуються

На думку Дантеса, йому потрібно було побути самому, тому що у стосунках він віддавався на всі 100%, його це засмучувало, бо чим більше він проводив з нею часу, тим більше розумів, що вони стали зовсім різними людьми. Також, як зізнається співак, не тільки у цьому проблема була, але про це розповідати вже не йому потрібно, а Наді.

“Звісно, не тільки ця проблема стала ключовою, все зовсім по-іншому, але це не я буду вам розповідати. Моя совість чиста. У мене є своя позиція та емоції, які я пережив через це розлучення, а карма – це така штука, яка все повертає в самий неочікуваний момент”, – таємничо сказав Володимир.

Нагадаємо, що пара Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої розлучилася у травні. Вони досі не подали на розлучення, заявляючи, що їх поки вся ситуація влаштовує і це не на часі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини