Три дружини – три дитини: що відомо про дітей Олексія Арестовича, якими він хизується

Олексій Арестович за своїми плечима має два шлюби, в яких у нього народилося двоє дітей. Зараз він також одружений та виховує маленького сина з третьою дружиною.

Олексій Арестович – відомий український радник Офісу Президента України був тричі одружений і має трьох дітей.

У нього є дві доньки віком 18 та 11 років і маленький син, якому 6 років. Про колишніх дружин Арестовича нічого не відомо. Окрім теперішної, Анастасії, він ні з ким не виходив в світ та не давав інтер’ю. Журналістам не вдалося знайти жодної спільної фотографії, або будь-якої інформації хоча б про одну дружину політика.

Найменший син Олексія
Найменший син Олексія

Про повнолітню доньку Арестовича нічого не відомо, а от син, якого народила Анастасія, живе разом з сім’єю і виховується Олексієм, а середня донька живе з другою дружиною, але чоловік приділяє увагу не дивлячись ні на що. Попри те, що чоловік дуже багато працює і рідко буває вдома, він не забуває про своїх дітей, тому що компенсує увагу, яку він в дитинстві не отримував. Не хоче, щоб діти потребували батька, але його все одно мало, як зізнається Арестович.

Середня донька на прогулянці з батьком та Анастасією
Середня донька на прогулянці з батьком та Анастасією

В одному з інтерв’ю, Олексій Арестович розповів про своїх дружин і як вони з дітьми проводять разом час. На питання, який він тато, він відповів, що дуже балує дітей, на що дружини реагували не дуже великою втіхою. Також політик каже, що всі три дружини бачаться на спільних вечорах і спілкуються, проводять час з дітьми та чоловіком, але колишні дружини не претендують повторно завоювати серце головного символа України.

Як вже було сказано раніше, інщих дружин він не показував. Вони познайомились з Анастасією в 2014 році під час початку його зіркового шляху. Він побачив дівчину на одному з своїх занять і запросив на каву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини