Обов’язково збережіть: Клопотенко розповів, у яких його закладах можна безкоштовно зарядитися і випити чаю

Відомий український ресторатор, рецепти якого готує уся Україна, Євген Клопотенко вкотре підтримав українців. Але цього разу не словом, а ділом та розповів, у яких його закладах можна зарядити гаджети та випити гарячого чаю.

Тяжкі часи потребують значних дій. Саме так можна описати вчинки багатьох українців, які, попри безнадійні спроби ворога вселити в нас безнадію, продовжують боротися та йти до кінця, об’єднавшись, як майже ніколи раніше. Більшість бізнесів в Україні тепер постійно донатять на ЗСУ, українці змогли зібрати гроші, на які придбали супутник, а всі збори та потреби закриваються доволі швидко.

Одним із прикладів таких щирих та рішучих українців став відомий ресторатор Євген Клопотенко. Головний шеф-кухар України запровадив у своїх закладах харчування Києва та Львова спеціальну акцію, яка буде дуже корисною під час постійних масових відключень світла. Вона називається “Чай підтримки”.

Сенс цієї пропозиції полягає у тому, що, коли вимикають електроенергію, охочі можуть прийти в ресторан чи бістро Євгена Клопотенка та безкоштовно наолодиттися чаєм, підзарядити власні пристрої і покористуватися інтернетом.

Ви можете просто відвідати ресторани відомого українського кулінара та попросити чай підтримки. Як зазначає Євген Клопотенко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, платити ні за що не доведеться, а працівники закладу потурбуються, аби зробити ваші настрій та день кращими.

“Обіймаю вас всіх, вистоїмо. Навіть у темряву українці – найсвітліша нація. Цьом”, – прокоментував у кінці допису Євген Клопотенко.

Куди прийти, аби отримати заряд чаю та енергії?

Ресторан Євгена Клопотенка “100 років тому вперед” знаходяться у місті Київ за адресою вул. Володимирська, 4, а бістро “Інші” розташований у Львові за адресою вул. Соборна, 2а.

Популярне

Подібні новини