Поки бабуся мовчала, він накивав п’ятами: онук Софії Ротару вперше прокоментував втечу з України у березні

У березні прикордонники затримали онука Ротару на спробі покинути країну. Свою ганебну втечу зірковий нащадок прокоментував лише зараз – через 9 місяців повномасштабної війни

7 березня працівники української прикордонної служби затримали зіркового онука Софії Ротару, доки той намагався незаконно перетнути державний кордон. Так, разом з іншими чоловіками Анатолій Євдокименко плив на човні. Зараз хлопець знаходиться на території Європи. Він вирішив пояснити свою втечу.

Онук Софії Ротару Євдокименко спробував пояснити свою втечу
Онук Софії Ротару Євдокименко спробував пояснити свою втечу

Онук Софії Ротару пояснив втечу

Анатолій Євдокименко вперше за час повномасштабної війни з’явився у медіапросторі. Зірковий онук вирішив взяти участь в інтерв’ю для видання “Deep House Amsterdam”. У розмові з журналістами Анатолій зазначив, що новий спосіб життя, мовляв, не приносить йому особливого задоволення, а себе він і зовсім почуває “кочівником”.

Анатолій Євдокименко не зізнався, як все-таки покинув Україну, проте зазначив, що це було йому необхідно
Анатолій Євдокименко не зізнався, як все-таки покинув Україну, проте зазначив, що це було йому необхідно

З початком війни я був змушений покинути країну, щоб почати нове життя

– пояснив свою втечу Анатолій і додав, що так зване кочове життя багато чому його навчило.

Крім того, в інтерв’ю для іноземного медіа скандально відомий онук української співачки зізнався, що для нього 2022 рік став одним з найскладніших та водночас трансформаційних. Анатолій Євдокименко додав, що 9 місяців війни стали трагічними для всієї України. Крім того, зірковий нащадок висловив свої співчуття сім’ям, які втратили близьких внаслідок війни.

Зірковий онук Софії Ротару зазначив, що за кордоном зміг почати нове життя
Зірковий онук Софії Ротару зазначив, що за кордоном зміг почати нове життя

Нині Анатолій продовжує займатись музичною діяльністю, а на початок 2023 року в молодого артиста запланована прем’єра нової композиції.

Де зараз знаходиться онук Софії Ротару

Перша спроба Анатолія Євдокименка покинути країну не завершилась успішно. При спробі втекти до Молдови чоловіка затримали на кордоні. Втім, пізніше на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з Франції. Опубліковану фотографію Анатолій ніяк не коментував, проте в Інстаграм-історіях з’явився кадр з зображенням паризьких краєвидів.

Де перебуває Анатолій Євдокименко зараз – невідомо. Онук Софії Ротару вирішив не розголошувати деталей свого поточного місця проживання.

Популярне

Подібні новини