Все волосся випало: переможниця “Голосу країни-9” Оксана Муха показала свою нову зачіску після хіміотерапії

Переможниця "Голосу країни-9" пройшла не один курс хіміотерапії і через це на її голові вже зовсім не залишилося волосся. Дівчина розповідає подробиці.

Українська співачка, переможниця проєкту “Голос країни-9” впродовж року невпинно боролася з раком. Співачка розповідала, що вона дуже закрилася від своїх друзів та знайомих під час хвороби, тому що не могла знайти в собі сили для того, щоб боротися з страшним недугом. Оксана ділилась своїми думками про те, що це не вирок і можна продовжувати жити життя так, як хочеться. Для неї найскладнішим кроком стало усвідомлення того, що вона хворіє.

Переможниця Голосу країни-9
Переможниця Голосу країни-9

“Я переосмислила все. Життя, цінності, пріоритети. Мало бачилася з рідними, мало проводила часу з сином. Я багато працювала і зараз я це все усвідомила. Одне я знаю чітко – ніяка хвороба не завадить мені співати і дарувати людям радість”, – каже переможниця.

Впродовж всього часу її підтримував її коханий чоловік, ім’я якого вона довго не розкривала для публіки, але розповідала, що він художник зі Львову і їм дуже добре разом. Нарешті після того, як вона перемогла рак, вона розповіла ким є цей загадковий чоловік, що допомагав їй боротися з недугом. Ним став Микола Струс.

“Я щаслива жінка, бо доля подарувала мені Миколу. Він був зі мною весь час і служив моїм ангелом-охоронцем. Він намалював мій портрет, поки я хворіла. Такою мене не бачив майже ніхто”, – поділилась Оксана.

Портрет від Миколи Струса
Портрет від Миколи Струса

Нещодавно співачка показала, як вона виглядає зараз. Хоч через хворобу в неї випало все волосся, але зараз засічка набуває нових форм. Волосся поступово відростає і сьогодні Оксана власниця коротенької стильної стрижки, яка їй, до речі, пасує. Вона не припиняє виступати і проводить благодійні концерти по всій Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини