Проміняла Вакарчука на іншого і молодшого: Христина Соловій поцілувалася з Сергієм Жаданом

Христина Соловій опублікувала новий кліп на своєму каналі та вразила своїх прихильників. В одному з кадрів помітили пристрастні поцілунки з Сергієм Жаданом.

Українська співачка Христина Соловій опублікувала новий кліп на пісню “Юність”. У цьому кліпі вона спільно з Сергієм Жаданом зіграли роль закоханої пари, що їм дуже добре вдалося. Кліп вийшов насичений пристастю, тому що у кадрах були присутні поцілунки не справжньої пари.

“У нас вже давно з Сергієм була ідея створити разом якийсь проєкт, цього разу вийшов кліп. Все почалося з того, що у 2021 році я зробила кавер на пісню “Я помру від застуди” на слова саме Сергія Жадана. Чоловік у кліпі був найращим, хто зміг втілити головного героя, бо його особистість – це відображення дорослої української культури. Незалежна музика та література, на яких я виросла, назавжди залишаться головним джерелом, з якого я черпаю своє натхнення”, – розповідає Христина Соловій.

Момент з кліпу Соловій
Момент з кліпу Соловій

Також Христина пояснила, що пісня “Юність” є першою композицією з її альбому, що має назву “Rosa Ventorum”. За її словами, юність є звабливою для кожної людини у житті. Юності нічого не страшно, вона смілива і не боїться перешкод, вона здатна на все та, навіть, більше, бо не знає заборон. Вона є тим нестримним людським бажанням до життя та кохання, саме це співачка хоче зберегти й всередині себе.

Поцілунки Сергія та Христини
Поцілунки Сергія та Христини

“Крім цього, моя пісня про Україну. Про її культуру, яку любить кожен українець, про життя тут не через те, що тебе змушують чи ти так навчений, а тому що ти любиш свою країну і зробиш для неї все”, – каже співачка.

Режисером цього відео став Віктор Скуратовський, який вже працював з Соловій над іншим кліпом.

“Я хотів, щоб Христину побачили такою, якою вона є в реальному житті, без образів та масок. Мені здається, що саме в “Юності” я зміг добре це втілити в життя. Це стало маленьким фільмом, якого не вистачає у такі темні часи. Все переможе нестримна лють і кохання”, – коментує режисер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини