Українська співачка Jerry Heil під час виступу провалилася в оркестрову яму: зірку забрали до лікарні

Відома молода українська співачка Jerry Heil під час одного з виступів випадково провалилася в оркестрову яму. Дівчина знаходиться у лікарні.

Українська співачка Jerry Heil приїхала до Тернополя, щоб виступити перед своїми прихильниками, але стала учасницею не дуже приємної події. Дівчина під час виступу раптово провалилася в оркестрову яму. Не обійшлося без пошкоджень, бо співачка не змогла самостійно з неї вибратися, довелося звернутися про допомогу до лікарів. Її госпіталізували, зараз вона перебуває у лікарні. Про це повідомила зіркова команда на одній із сторінок соціальних мереж.

Команда опублікувала фото з текстом, де пояснила що зараз з Jerry Heil і коли відбудеться наступний її концерт в Івано-Франківську. Нажаль, його довелося перенести на невизначений термін, поки дівчині не стане краще.

“Вчора на своєму сольному концерті в місті Тернопіль Jerry Heil впала в оркестрову яму. Зараз Яна знаходиться під наглядом лікарів”, – повідомляє команда зірки.

Повідомлення від команди зірки
Повідомлення від команди зірки

Поки детальнішої інформації про стан співачки не повідомляли. Зірка ще не виходила на зв’язок і не коментувала цей інцидент. Сподіваємося, що скоро Heil вийде на зв’язок і дасть свій коментар.

Також, нещодано Джері завітала до Хмельницього, де давала черговий концерт. Під час виступу до неї на сцену вийшло дві маленькі дівчинки і вони разом заспівали пісню “Несестри”. Як зізнались маленькі прихильниці, одна дівчинка співала цю пісню, коли сиділа у підвалі під час повітряної тривоги, а інша завжди просить маму ввімкнути саме цю композицію під час поїздки на машині. Ці слова розчулили не лише співачку, але й прихильників у залі, які засипали оплесками двох дівчаток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини