44-річна Ані Лорак заговорила про рідних, яких кинула у Києві: “Затьмарили момент, який мав би стати святом”

Опальна співачка Ані Лорак майже рік мовчала про рідних, які після початку повномасштабного вторгнення залишались в Україні. Сьогодні знаменитість нарешті згадала про свою родину

Довгий час скандально відома українська співачка мовчала про повномасштабне вторгнення російської армії на територію своєї рідної країни. З часом зірка повернулась до росії та продовжила жити, як ні в чому не бувало. Щоправда, час від часу на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’являлись неоднозначні дописи про “ситуацію в Україні”, як полюбляє її називати сама Лорак. Новим допис в Інстаграмі зірка дійсно здивувала своїх шанувальників, проте так і не навчилась називати речі своїми іменами.

Ані Лорак висловилась про рідних у Києві
Ані Лорак висловилась про рідних у Києві

Про що говорила Ані Лорак у новому дописі

Опальна співачка, яка колись користувалась просто шаленою популярністю, сьогодні опублікувала новий допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка розповіла про спілкування з братом, який нині перебуває в українській столиці. За словами співачки, під час їхньої телефонної розмови вона дізналась, що саме в цей момент її рідня ховалась у підвалі від обстрілів.

Артистка зауважила, що минула ніч стала для неї моментом так званої роздвоєності почуттів, адже, поки всі навкруги веселились та гучно святкували Новий рік, вона замислювалась над тим, що зараз коїться з її родиною, яких вона залишила у Києві.

Минула ніч для мене — роздвоєність почуттів… Мені було болісно спілкуватися з братом у той час, як він ховався у підвалі

– зауважила на особистій сторінці опальна співачка.

Новий допис Ані Лорак
Новий допис Ані Лорак

Крім того, артистка зазначила, що у цей момент вона відчувала страх і гнів, а ці негативні емоції “затьмарили момент” святкування настання Нового року. Ані Лорак висловилась про те, чого вона очікує від 2023 року. За словами співачки, вона бажає, аби Новий рік приніс кожному можливість нарешті побачити рідних та свою сім’ю, з якими хтось може бути розлученим.

Через звичну для себе відсутність конкретики та невміння називати війну “війною” Ані Лорак отримала чимало гнівних коментарів від користувачів мережі. Підписники та просто пересічні “жителі” Інстаграму висловили свої емоції від прочитаного.

Деякі з коментарів до нового допису Ані Лорак
Деякі з коментарів до нового допису Ані Лорак

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини