Клопотенко поскаржився, що у Львові вранці немає де поснідати і відкрив свій ресторан: “Місцеві котики”

Євген Клопотенко розповів, чому його поїздки до Львова часто починалися з невдачі та як він виправив це для майбутніх туристів, які не знають, що робити з самого ранку.

Відомий український кулінар та переможець одного з проєктів “МастерШеф” Євген Клопотенко часто ділиться своїми кулінарними досягненнями з прихильниками в Мережі. Цього разу шеф-кухар розповів, чому його ранкові поїздки до Львова були невдалими та як він це виправив.

Справа в тому, що чоловік не рідко зустрічався з такою ситцацією: потяг до Львова прибуває з самого ранку, а заселення в номер відбувається не раніше 14:00. Що робити весь цей час – чоловік не знає, бо всі заклади зачинені і немає де провести час, щоб не возитися з купою речей.

Клопотенко розповів, чому йому не подобалось їздити до Львова
Клопотенко розповів, чому йому не подобалось їздити до Львова

Євген Клопотенко спільно з Інною Поперешнюк відкрили у Львові власний заклад, який тепер працюватиме з 7 ранку! Кулінар пояснив таке рішенням тим, що тепер в туристів є можливість з самого ранку завітати до кафе, зарядити свої ґаджети, поснідати, погрітися та гарно провести час, щоб враження від поїздки починались з самого ранку.

Прихильники підтримали таку ініціативу Клопотенка і похвалили його. Як кажуть користувачі Мережі, вони дуже раді, що тепер у Львові є такий заклад і вони знають, куди можна завітати з самого ранечку попити смачної кави, або насолодитися авторською стравою Євгена Клопотенка.

До слова, це не вперше чоловік робить щось на благо українців. До цього кулінар провів у київських школах свою власну реформу і повністю змінив меню харчування. Тепер, замість звичайного пюре та котлет, там подають ресторанні страви, які дуже легкі у приготуванні. Також, Євген Клопотенко добився, щоб ЮНЕСКО визнали борщ офіційною стравою українського народу і назавжди закрив суперчку про російський та український борщ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини