Українські зірки-м’ясоїди: Оля Полякова, Леся Нікітюк, Настя Каменських “переїли” веганів Кароль і Огнєвіч

Сьогодні чимало українців пробують веганство та вегетаріанство. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей відмовився від м'яса, а хто навпаки, підтримує свою фігуру тваринним білком.

Сьогодення пропонує нам настільки різноманітний стіл, що можна заплутатися у виборі страв. Проте, чимало хто відмовляється від м’яса з тих чи інших обставин. Відомо, що українські зірки також не відстають від трендів та переходять на рослинні білки. Тіна Кароль утримується від стейків та ковбасок, надаючи перевагу рибі та овочам.

Злата Огнєвіч із задоволенням в Інстаграмі розповідає про те, чим заміщує тваринні компоненти харчування. Тим не менш, такий спосіб життя не заважає зірці активно займатися собою, подорожувати та працювати. Енергії — хоч відбавляй.

Раніше про свою відмову від м’яса розповідала і співачка MARUV, але чи змінила вона свої звички після вагітності — не відомо.

А ось від бургерів не відмовиться Оля Полякова. Суперблондинка не тільки знається на ресторанній їжі, а й залюбки готує власноруч різні смаколики. Крім цього, на території маєтку співачки вирощується птиця та дрібна худоба.

Українські зірки-м’ясоїди

Любить поласувати м’ясцем і Леся Нікітюк. Ведуча не приховує, що їй подобається гарний стіл навіть на відпочинку. І як би не показувала у кадрі знаменитість салат, ковбаска, які причаїлася на тарілці видала з головою все.

Українські зірки-м’ясоїди

Попри перехід на здорове харчування, не відмовлялася від м’яса і Настя Каменських. Зірка значно втратила у кілограмах, коли стала активно займатися спортом, але кардинально змінювати своє меню не схотіла. Поп-діва дозволяє собі улюблені страви та дивує прихильників витонченою талією. Щоправда, судячи з її світлин, культу їжі у цієї артистки — ніколи не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини