Максим Чмерковський розповів, чому не здивувався втечею Тетяни Денисової в росію: “Нічого українського”

Максим Чмерковський був добре знайомий з Тетяною Денисовою, але він аж ніяк не здивований, що вона втекла до росії. Найбільше його здивувало те, що це сталося аж так швидко.

Перший “Холостяк” України Максим Чмерковський був добре знайомий з відомою зіркою танців Тетяною Денисовою. Чоловік зізнався, що він думає про неї і чому ніяк не здивувався, коли дізнався, що жінка покинула Україну з початком повномасштабного вторгнення. Більше його здивувало лише те, що це сталося дуже швидко, чого він не міг собі уявити.

Справа в тому, що під час знайомства з Тетяною, чоловік звернув увагу на те, що в ній немає взагалі нічого українського, тому ті українці, які вважають Денисову своєю землячкою – дуже сильно помиляються, бо їй завжди було байдуже на проблеми та добротут своєї країни.

“Коли ми познайоимилися, то це далеко не “Тетяна” і не “Денісова”. Вона жодного відношення до України не мала”, – розповідає екс-холостяк.

Чоловік пояснив, чому він так подумав. Максиму здалося, що він неї немає української енергетики, яка притаманна українцям, тому для нього не стало несподіванкою те, що жінка втекла до росії, але він не очікував, що вона дуже швидко отримає російське громадянство та роботу. Це стало для нього справжнім відкриттям.

Максим Чмерковський розповів про своє ставлення до Денисової
Максим Чмерковський розповів про своє ставлення до Денисової

При спілкуванні з нею Чмерковський помітив, що вона зовсім не хвилюється за Україну. Кожному громадянину Україну було за що звилюватися, а вона була завжди спокійною та байдужою. Така поведінка пояснює, чому вона обрала інший бік та вирушила до країни-терориста.

Про отримання російського паспорта ще в 2021 році розповів колишній чоловік Денисової Олександр Кривошапко. Чоловік розповідав, що йому дуже прикро, що сталася така ситуація. Він не очікував, що колишня дружина так швидко перебіжить до сусідньої країни, але звертає увагу на її походження.

“Що можна очікувати від людини, яка народилася в Калінінграді та велику частину життя прожила в Петербурзі?”, – каже Кривошапко.

Екс-чоловік Денисової розповів про свою колишню дружину
Екс-чоловік Денисової розповів про свою колишню дружину

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини