“Мене це сильно вразило”: Олена Кравець отримала чуттєвий подарунок від військових, який показуватиме онукам

Олена Кравець розповіла прихильникам про подарунок, який зробили їй військовослужбовці. Жінка зізналася, що презент дуже розчулив її до глибини душі.

Зірка “Кварталу-95” та телеведуча програми “Тихий вечір” на телеканалі ДОМ Олена Кравець показала, який подарунок вона отримала від наших українських захисників. Артистка зазначила, що такий подарунок є для неї найціннішими за все і вона буде обов’язково показувати його своїм онукам і розповідатиме історії про життя не лише в умовах повномасштабного вторгнення, але й про мирні часи, а таких історій в жінки назбиралося вже чимало.

Зірка показала в соціальних мережах, що саме їй подарували наші хлопці. Олена Кравець опублікувала фотографію з українським прапором, який повністю розписаний приєними словами та підписами від хлопців з передової. Крім цього, жінка розповіла про спілкування з військовими, словами яких її дуже сильно надихнули.

“Перша фраза прозвучала від Олександра Терена, він назвав військових з інвалідністю “військовими ветеранами”. Саме в той момент я відчула, на скільки це словосполучення є потужним і яку нереальну силу несе в собі. В цих словах багато сили, спокою та поваги до життя”, – розповідає телеведуча.

Олена Кравець показала подарунок від захисників
Олена Кравець показала подарунок від захисників

Олена Кравець продовжила, що її також зачепили слова Дмитра Лінартовича, який зі сцени пішов на передову і отримав серйозне поранення. Чоловікові діагностували важку контузію в січні 2023 року під час бою за Соледар.

“Коли він розповідав про своє поранення, він розповів, що дуже вдячний долі за життя. Він був на сто відсотків впевнений, що піде у тишу. Саме ці слова запам’ятались: піду у тишу… Ці слова були сказані дуже спокійно та серйозно”, – додає Кравець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини