“Я просто припинила працювати”: 22-річна дружина Остапчука зізналась, як впоралась з психологічними проблемами

Нова кохана відомого українського шоумена й телеведучого зізналась, чому насправді покинула роботу, якій присвятила багато свого часу. Полтавська так заміняє походи до психолога

Не встиг відомий український шоумен розлучитись з другою дружиною, як йому вже приписують шлюб з третьою. Сьогодні Володимир Остапчук, як сам раніше натякнув, перебуває у шлюбі з журналісткою та блогеркою зі столиці Катериною Полтавською. Хоча офіційно знаменитості не коментують своїх стосунків, шанувальники вже не мають ніяких сумнівів. Про життя зіркової пари та інші цікаві новини фанати дізнаються зі сторінки дівчини в соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала відповідь на запитання однієї з шанувальниць щодо того, як вона впоралась з однією своєю особливістю. Річ у тім, що у своєму блозі дружина Володимира Остапчука розповіла, що прийшла як клієнтка в місце, де раніше працювала менеджером з реклами. Користуючись нагодою, дівчина зазначила, що де б вона не працювала, завжди прагне до ідеалу.

Катерина Полтавська розповіла про свою роботу та звільнення
Катерина Полтавська розповіла про свою роботу та звільнення

У відповідь на відверте зізнання української блогерки одна з її підписниць запитала, як їй вдалось впоратись з перфекціонізмом, адже ця особливість дуже часто заважає жити. Шанувальниця Катерини Полтавської припустила, що для розв’язання такої проблеми слід звертатись до психолога, втім блогерка пояснила: до фахівців вона не ходила, а ситуацію вирішила кардинально.

Так, за зізнанням нової дівчини Володимира Остапчука, вона не поборола свій перфекціонізм, просто навчилась з ним жити. А позбутись нав’язливого стану, який заважав жити вдалось іншим методом – звільненням. Пізніше зірка також пожартувала, що є занадто самокритичною персоною, адже у результатах своєї кропіткої праці, які б ці результати хорошими не були, вона завжди знайде мінуси та сама себе звільнить.

Полтавська зізналась, як поборола нав'язливе бажання все доводити до ідеалу
Полтавська зізналась, як поборола нав’язливе бажання все доводити до ідеалу

Наразі Катерина Полтавська працює в іншій сфері та багато сил і часу приділяє розвитку особистого блогу. Слід пригадати, що питання, мовляв, недостатньої кількості роботи в житті знаменитості турбувало декого з підписників. Нагадаємо, що кохана Остапчука полюбляє показувати шанувальникам, що готує. Часом Полтавська може показати кадри страв і на сніданок, і в обід. Тоді знаменитість в особисті повідомлення отримує зауваження, мовляв, вона радше схожа на домогосподарку, ніж на прогресивну жінку. До слова, на хейт Полтавська реагує з усмішкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини