Оце так красунчик: від фото колишнього чоловіка Ані Лорак у жінок серце починає битися частіше

Колишній чоловік Ані Лорак був справжньою знаменитістю нічного київського життя. Подивіться, як виглядав обранець поп-діви у молодості та чому конкуренток у співачки було чимало?

Життя популярної співачки Ані Лорак було схоже на справжню східну казку. Артистка швидко здобула славу та всі прихильники очікували новини про те, що нарешті вона знайшла своє кохання. Обранець і дійсно прийшов у її життя достатньо швидко.

Оце так красунчик: фото колишнього чоловіка Ані Лорак

Яскравий турецький хлопець на ім’я Мурат полонив серце відомої українки і вже у 2009-му році відбулося неймовірне весілля. Для свята своєї родини зірки обрали теплий літній день, а для самої церемонії поп-діва обрала дві різних сукні. Одну пишну для офіційного походу до РАЦСу, іншу, гламурну, для вечора.

Ані Лорак зі своїм колишнім чоловіком
Оце так красунчик: фото колишнього чоловіка Ані Лорак

Фото чоловіка Ані також приголомшили її прихильниць, адже молодий чоловік екзотичної зовнішності підкорив серце багатьом. Виглядав він так, наче готовий був зіграти головну роль у турецькому серіалі про кохання.

Не дивно, що дуже скоро почали ширитися чутки, що чимало столичних дам крутиться біля обранця Лорак. Його бачили у столичних клубах у справжньому квітнику київських модниць. Найгучнішою ж історією став його зв’язок з моделлю Яною Бєляєвою. Про ймовірні стосунки з дівчиною стало відомо через фото жовтої преси, на яких молоді люди неприховано фліртували.

Оце так красунчик: фото колишнього чоловіка Ані Лорак

Згодом в інтерв’ю пропагандисту Корчевнікову, Ані Лорак зізнається, що її чоловікові приховувати свої походеньки було дуже важко від неї і вона не раз чула дивовижні історії про його стосунки з іншими, які розходилися з реальністю.

Сам же Мурат вдаватися у коментарі своїх амурних справ не намагається. Він нині щасливий у союзі з новою жінкою, до речі, яка також походить з України. На відміну від своєї колишньої активно підтримує Україну.

Нагадаємо, що Мурат і Ані розлучилися у 2019-му році, коли співачка вже жила у росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини