Оля Полякова зізналася, як виступала без спідниці: довелося викручуватися та знімати штору з гримерки

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що в її житті був кумедний момент, коли зірці довелося виступати з шторою, яку зняли з гримерки, замість спідниці.

Співачка Ольга Полякова в новому випуску “Дорослих дівчаток” розповіла Маші Єфросиніній декілька факапів з початку її кар’єри. Виявляється, одного разу зірка виступала на корпоративі з шторою замість спідниці.

На початку її кар’єри, коли в Полякової ще не було костюмерів, великої команди та всього іншого, був помічник Тьома. Хлопець її взував, одягав, збирав, домовлявся за виступи та займався всіма організаційними завданнями і таке інше. Зірка мала виступати в одному з міст на сході України в пишному червоному костюмі з гарною спідницею. Однак, не все пішло так, як собі запланувала співачка.

“Він витягає цей костюм, і я бачу, що нього таке лице, наче він вср**вся. Я кажу йому, ну що? А той каже, що забув взяти мою спідницю. В мене шок”, – каже Полякова.

Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу
Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу

Оля вже мала виходити на сцену, а в неї була сукня, під яку мала вдягатися яскрава пишна спідниця. Зверху було видно лише нижню білизну, а спідниці геть немає. Дівчина розгубилася, бо вже треба виходити на сцену, а одягу немає. Співачка почала дивитись по сторонам в паніці та її погляд падає на червону здоровенну штору в одній із залів ресторану, який слугував гримеркою.

“В мене загораються очі. Знімай! Вони на стола поставили стільчика, зняли ту штору. Що я роблю: запихаю собі ту штору в колготки з трусами, роблю собі якусь таку об’ємну штуку і виходжу працювати. Ніхто нічого не зрозумів. Слава Богу, що вона там не вивалилася в мене і все було добре”, – зі сміхом розповіла Полякова.

Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу
Оля Полякова розповіла про курйоз від час виступу

Зірка додала, що якби така ситуація трапилася ще раз, то вона вчинила б точно так само. На одному з виступів вже під час повномасштабного вторгення зірці не приїхала валіза з костюмами, але вона позичила туфлі в Маші Єфросиніної, а сукню взяла ту, яка в неї була “про всяк випадок”. Нічого забороненого Оля в цьому не бачить, головне – бути спокійною та провести виступ для своїх прихильників на максимум.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини