“Хоча б форму набери”: Микола Тищенко образився на пародію і накинувся з претензіями на Євгена Кошового

Екс-слузі народу Миколі Тищенко сильно не сподобалась пародія на нього від "Кварталу-95" у виконанні Євгена Кошового. Чоловік поділився враженнями в Мережі.

Екс-суддя найкращого кулінарного проєкту України “МастерШеф” та колишній член партії “Слуга народу” Микола Тищенко образився на “Квартал-95” та на Євгена Кошового за створену на нього пародію. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме обурило екс-депутата і що він сказав у своєму зверненні до Кошового.

Пародія на Тищенка була зняла в беререзні 2023 року, але вийшла на екрани під час останнього концерту “Вечірнього кварталу”. Ситуація крутиться навколо скандалу з Тищенко в Таїланді, яка зовсім нещодавно облетіла Мережу. На початку сценки “Тищенко” приходить в Офіс Президента та розповідає про те, що його поїздка в Таїланд була лише дипломатичною місією.

Микола Тищенко образився на пародію від Євгена Кошового
Микола Тищенко образився на пародію від Євгена Кошового

Після цього, він він читає указ Президента про звільнення Миколи Тищенка. Далі чоловіки розмовляють про повернення Миколи до партії, але все марно. Звісно, все було показано в жартівливій манері і глядачі оцінили такий жарт, але головному герою пародії такий жарт не дуже сподобався. Чоловік записав звернення до Євгена Кошового в соціальних мережах, в якому не дуже добре відгукнувся про Кошового.

Микола почав своє звернення з того, що він дуже любить гумор і поважає кожного, хто ним займається, але інколи йому здається, що люди, які займаються професійним гумором, дозволяють собі більше, ніж потрібно. На думку Тищенка, команда не перевіряє інформацію про цей скандал і розповсюджує фейки.

“Ви взяли мої світлини 5-річної давнини, зробили підбірку та висвітлюєте на всю країну. Сказати, що це ганьба – це нічого не сказати. Якщо ви витратили всі свої мізки на плоский гумор, ну, я розумію”, – каже екс-депутат.

Микола Тищенко образився на пародію від Євгена Кошового
Микола Тищенко образився на пародію від Євгена Кошового

Не забув він “пройтися” по тому, що “Квартал-95” далеко не той, який був раніше і Кошовому пора привести себе до правильної форми, якщо він береться робити пародії на нього.

“Сьогодні всі в Україні знають, що Квартал вже не той. І ще, це особисто. Кошовий, вибач, але коли ти вживаєшся в роль, то, хоча б, форму набери. А так, не вірю, не вірю”, – додає Тищенко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини