Як виглядають всі маєтки Оксани Марченко, в яких вона більше не зможе хазяйнувати: Камалії таке не снилося

Оксана Марченко, колишня улюблениця мільйонів, нині взагалі не проявляє себе у нашому медіапросторі, але нагадує постійно про свою персону. Дізнайтеся, які будинки знайшли у цієї панянки.

Оксана Марченко двічі у житті була на піку популярності: вперше її фанати розгледіли у ній кумирку після проєкту “Україна має талант”, де вона була ведучою та справжнім обличчям програми. Вдруге її персона повернулася на перші шпальти новин минулого року. І не просто так.

Колишня зірка телеканалу СТБ стала героїнею не лише статей, а й мемів, після своїх провальних записів-звернень до лідерів держав, а ще й пресконференції у москві.

Втім, після викриття тих джерел і оборудок, які прокручувала Оксана зі своїм обранцем Медведчуком, всім стало не до сміху. Марченко виявилася немалим українським лендлордом, з усіма своїми маєтками.

Цього року стало відомо, що на майно головної Паломниці країни були накладено арешт на 2 земельні ділянки, 4 житлові будинки в Києві та Криму й 10 автомобілів.

Як виглядають всі маєтки Оксани Марченко

Нерухомість, яка навряд чи колись буде знову належати Марченко, потрапила в об’єктив журналістів. Вражає з яким розмахом робила ремонт ведуча: золото, мармур та безліч кімнат під нажите добро, таке, як шуби, килими, а навіть скатертини.

Як виглядають всі маєтки Оксани Марченко

Сама ж колишня улюблениця українців взагалі не коментує події, які трапилися з її будинками на Батьківщині. Оксана перестала вести соціальні мережі. Подейкують, що артистка може зараз мешкати у москві, а одного разу її бачили навіть у Криму зі своїм обранцем.

Нагадаємо, що Оксана Марченко та Віктор Медведчук мають спільну дитину, хрещеними якої стали впливові політичні діячі з росії. Зокрема, кумом путіна колинього українсього опозиційного депутата вважають не спроста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини