Молдавський мачо Дан Балан чи український повелитель вовчиць Олег Винник: у кого було більше жінок

Український шоу-бізнес — потужна машина, яка подарувала чимало талановитих артистів. Хто більше підкорив жіночі серця: Дан Балан чи Олег Винник? Дізнайтеся у матеріалі.

Потужна українська сцена подарувала чимало талантів, які враз стали улюбленцями жіночої публіки. На образах ліричних вічно закоханих співаків будували свій образ Віталій Козловський, EL Кравчук, Артем Пивоваров, але найкраще влитися у стиль серцеїда вдалося Олегу Виннику та Дану Балану, який, хоч і не походить з нашої країни, але своїх фанаток тут знайшов.

Так хто ж популярніший: Головний вовк країни чи все ж таки молдавський мачо?

Олег Винник і Таюне кинули сина в Німеччині
Молдавський мачо Дан Балан чи український повелитель вовчиць Олег Винник

Кар’єра Олега Винника стрімко почала рости після того, як у нашій країні запрацювали квоти на радіо, а у народу почав зростати запит на власні пісні рідною мовою. Витіснивши з медіапростору таких артистів, як Став Михайлов та інші, наші співаки отримали шанс стати справжніми суперзірками.

Хвиля популярності піднесла Головного вовка країни на новий рівень впізнаваності, а його фанатки навіть заснували віртуальне місто “Многосчастьєвск”, де обговорювали творчість зірки, виїздять разом на його концерти та підтримують понад усе.

Дан Балан же увірвався у нашу музику ще у 2000-х, коли його трек “Dragostea Din Tei” лунав не просто на кожній дискотеці, а виривався з кожної праски.

Друга хвиля успіху догнала співака після дебюту у якості тренера проєкту “Голос країни”, ну, і звісно, після чуток про роман з Тіною Кароль. Всі фанати просто з нетерпінням чекали, коли дізнаються головне: зірки одружаться. Втім, дива не сталося, молдавський мачо повернувся на свою Батьківщину.

Згодом після скандальних подробиць інтриги з поп-дівою він взагалі пішов з медіапростору на певний, а нині працює зі своєю рідною аудиторію.

Популярне

Подібні новини