У столичному театрі заговорили про звільнення Остапа Ступки, який влаштував ДТП: “Ситуація глибоко засмутила”

Нещодавно мережу сколихнула новина про ДТП, яке Остап Ступка влаштував напідпитку. Тепер у театрі, в якому працює зірка, заговорили про його звільнення

Відомий український актор і представник легендарної династії театралів Остап Ступка нещодавно влаштував ДТП у Києві. Пізніше слідство з’ясувало, що знаменитість на момент аварії перебував у нетверезому стані. Автомобіль актора на швидкості врізався в припарковану машину потерпілого. Чоловік, у чию автівку врізався Ступка, потрапив до лікарні.

Днями в столичному суді відбулось слухання у справі відомого українського актора. Остапові Ступці оголосили запобіжний захід у виді домашнього арешту. До 5 червня актор не має права покидати дім у нічний час. Разом з тим, зірці досі загрожує ймовірність позбавлення волі та водійських прав.

Відомий український актор Остап Ступка влаштував аварію в столиці
Відомий український актор Остап Ступка влаштував аварію в столиці

Новина про ДТП серйозно сколихнула публіку, а українці почали цікавитись, чи відреагує театр, в якому працює Остап Ступка. У Національному академічному театрі імені Іван Франка таки прокоментували останні події. Представники культурного закладу у відповідь на невдоволений коментар користувачки мережі висловили підтримку Ступці.

Так, одна з користувачок соціальної мережі Фейсбук поцікавилась, чому театр не засудив дій свого актора. У відповідь адміністрація заявила, що вони не вітають скоєного Остапом Ступкою. Разом з тим, зазначили у коментарі, про звільнення актора навіть не йде мови.

“Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом, – пояснили в театрі й додали: – звісно, ситуація, що сталася глибоко засмутила всіх”.

У театрі, в якому працює Остап Ступка, відреагували на нещодавню аварію
У театрі, в якому працює Остап Ступка, відреагували на нещодавню аварію

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода, про яку йде мова, трапилась на початку цього місяця. 4 квітня Остап Ступка влаштував аварію. Водій авто, в яке врізався зірка українського кіно, потрапив до лікарні з травмами різного ступеня важкості. Актор під час засідання суду у справі скоєної напідпитку аварії, коментуючи ситуацію, зазначив, що надаватиме всю необхідну підтримку постраждалому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини