Приходько втратила слух, а Настя Каменських – голос: українські зірки поскаржились на стан свого здоров’я

Найголовніше для музикантів – голос та слух, втім відомі українські співачки втратили важливі для своєї професії складові. Знаменитості розповіли про лікування

На тлі постійних стресів та завжди напруженого життя люди часто страждають на ті чи інші вади зі здоров’ям. Знаменитості – не виключення, адже зірки теж хворіють. Нещодавно стало відомо, що Настя Каменських майже втратила голос, а тепер Анастасія Приходько розповіла про втрату слуху. Що відбулось із зірками та як вони лікуються?

Настя Каменських

На початку цього місяця відома українська співачка повідомила про перенесення квітневих концертів. Причиною виявилась хвороба, через яку артистка ризикувала втратити голос. Знаменитість розповіла, що на її голосових зв’язках знайшли новоутворення, які заважали повноцінно працювати органу. Каменських одразу ж проконсультувалась зі своєю лікаркою й почала лікування. Аби тримати шанувальників в курсі, артистка опублікувала допис, в якому все детально пояснила.

Відома співачка Настя Каменських показалась на прийомі у лікаря
Відома співачка Настя Каменських показалась на прийомі у лікаря

Так, за словами відомої української артистки, вона почала курс лікування, після якого її голосові зв’язки почнуть знову добре працювати. Найнеприємнішим виявилась частина введення ліків, адже їх наносять прямо на зв’язки, що, виявляється, є дуже болісною процедурою. Сьогодні зірка продовжує курс лікування, втім нещодавно вже навіть виступила на сцені.

Анастасія Приходько

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла шанувальникам про неприємну хворобу, через яку в зірки почались ускладнення. Після лікування Настя Приходько частково втратила слух і не може повернути його вже декілька місяців. Знаменитість зазначила, що традиційне лікування не допомагає, а вона не може зрозуміти, чим саме перехворіла.

Українська артистка Анастасія Приходько розповіла про захворювання
Українська артистка Анастасія Приходько розповіла про захворювання

Зірка також зазначила, що тричі робила тест на коронавірус, втім результат виявлявся негативним. Разом з тим, українська співачка зазначила, що звернулась до народної медицини, оскільки традиційна вже давно не допомагає їй.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини