Молоді проти старих: Репяхова і Трінчер вже “пластикові”, а Матвієнко і Костенко досі натуральні

Пластика і зіркове життя — одвічна тема для обговорення. Чи дійсно можна виглядати моложаво і після 70 та на які зміни наважилися наші популярні жінки? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Пластикова молодість чи літня краса? Українські зірки не відстають від своїх західних колег і не гребують операціями.

Молода дружина Віктора Павліка наважилася на невідворотні зміни в обличчі. Вона зробила собі ринопластику, аби довершити форму носа. Процедура — дуже непроста, а реабілітація не відбувається за один день. Втім, на цьому знаменитість не збирається зупинятися і мріє вже про те, як змінить своє підборіддя. Крім цього, обраниця музиканта замислювалась і про операцію по збільшенню грудей. Розповідала Катя і про те, що підколювала собі губи.

Фото Катерини Репяхової до та після ринопластики
Фото Катерини Репяхової до та після ринопластики

А про пластику Анни Трінчер вже ходять легенди. У чому лише не підозрювали кумирку підлітків. Втім, зірка і сама не проти розповісти, на які зміни наважилася. Після збільшення губ, вона вирішила зробити операцію по збільшенню грудей. До речі, всі подробиці бачили прихильники дівчини, адже вона опублікувала сторіз прямо з місця подій, так би мовити: з операційної.

Фото Анни Трінчер під час операції

Крім цього фанати також приписували їй зміну форми носа.

Втім, можна прожити все життя, не робити підтяжок і вміти захоплювати своїх прихильників навіть після 70 років.

Ніна Матвієнко прожила все життя без косметологів та хірургів, але навіть  на восьмому десятку збирає компліменти. Зірка вражає літньою вродою, а для збереження молодості вона звертається до народних засобів. Дочка Тоня, до речі, також не була помічена у косметологічних маніпуляціях.

Ліна Костенко взагалі ніколи і не здіймала теми перетворень власного обличчя. Поетеса зарекомендувала себе, як справжнього інтелектуала та відкривала душу через творчість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини