Євробачення 2023: скандал з Русланою Лижичко продовжився поїздкою співачки до Великої Британії

Деякий час тому між відомою українською співачкою та командою організаторів цьогорічного Євробачення виник скандал. Чи вдалось вирішити непорозуміння?

Євробачення-2023 відбуватиметься у Великобританії, втім від імені України. На заході, крім основних учасників конкурсу, виступатиме також низка відомих українських артистів. Зокрема, на сцену івенту вийдуть музиканти, які свого часу брали участь у пісенному змаганні та здобували першість. Разом з тим, Руслану Лижичко, яка перша в історії української музики принесла золото на Євробаченні, не запрошена на виступ.

Раніше артистка висловилась з цього приводу та підтвердила, що організатори цьогорічного конкурсу її заспівати не запрошували. Новина викликала серйозний резонанс у мережі, оскільки українці не погодились з тим, що Руслана “залишилась за бортом”. Нещодавно креативний директор Євробачення-2023 у відповідь на скандал навколо конкурсу зазначив: Руслана буде залучена до конкурсних активностей.

Раніше у мережі почали поширювати інформацію, що Руслана виступить на Євробаченні-2023
Раніше у мережі почали поширювати інформацію, що Руслана виступить на Євробаченні-2023

Герман Нєнов повідомив, що співачка у фіналі конкурсу виступить з особливою місією – заспіває наживо з самого серця України, Києва. Втім, редакція ТСН повідомила, що ця інформація не відповідає дійсності. Журналісти зв’язались із менеджеркою Лижичко Яною Прядко. Представниця відомої української співачки заявила, що Руслана виступати на київській сцені не буде.

Яна Прядко зазначила, що за будь-яких умов виступ у столиці України неможливий, адже на момент фіналу Євробачення-2023 Руслана Лижичко перебуватиме у Великобританії. Разом з тим, менеджерка відомої артистки підтвердила, що у Ліверпулі зірка таки буде залучена до декількох сайдівентів, які проводитимуться для єврофанів та туристів.

У команді Руслани пояснили, чи буде вона виступати на Євробаченні-2023
У команді Руслани пояснили, чи буде вона виступати на Євробаченні-2023

Яна Прядко пояснила, що артистка виступить на заходах, організованих мерією міста, в якому відбуватиметься Євробачення. Разом з тим, менеджерка наголосила, що ні один із сайдівентів не має ніякого відношення до основної сцени цьогорічного пісенного конкурсу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини