Колишня Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала патріотичне тату з гербом України: “Зробили це” (ФОТО)

Колишня дружина Олександра Пономарьова, Олена Мозгова, показала, яке тату зробила собі на руці. Зобразила зірка наш український тризуб у дуже цікавий спосіб.

Популярна продюсерка Олена Мозгова дуже активно веде свій блог у Фейсбуці. Раніше зірка активно розповідала про особисте життя, а з настанням війни включилася у допомогу фронту. Тим паче, що її обранець Володимир Ткаченко, більш відомий під псевдонімом, як Девід Аксельрод, вдома не відсиджувався, а пішов захищати Батьківщину.

Олена Мозгова знялася у декольтованому топі у дзеркалі
Олена Мозгова показала патріотичне тату з гербом України

Сама ж знаменитість тако лишилася вдома, у Києві. Виїхати не допомогли навіть вмовляння старших дочок, які проживають за кордоном вже тривалий час. Колишня Пономарьова зараз збирає донати та ділиться актуальною інформацією на тему війни.

Нещодавно вона показала світлину, портрет крупним планом, де видно патріотичне тату Олени. Вона зобразила у себе на руці гарний тризуб в оточенні яскравих червоних квітів. Виглядає дуже вражаюче і надихає на багато думок. Наприклад, центральна частина татуювання візуально може відсилати до зображення меча.

Олена Мозгова показала тату

Ну, а сам текст публікації далеко не про мистецтво виконання зображень, а про те, скільки коштів вдалося зібрати для наших захисників.

“Ми зробили це! “Збір закрито!”, — з оптимізмом пише Мозгова.

Зірка наголошує на тому, що дуже важливо, аби кожен був залучений до зборів, адже маленькі суми насправді дуже сильно допомагають. Продюсерка порівнює це з краплинками, які разом створюють масштабну зливу.

Нагадаємо, що в Олени Мозгової минулого року знайшли захворювання, деталями якого вона не хоче ділитися. Екс-дружина Олександра Пономарьова показувала фото з лікарні, але згодом повернулася дуже швидко у своє звичайне русло. Єдине, що змінилося у життя цієї популярної жінки — її стиль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини