Віктор Павлік був змушений позичити гітару та мікрофон для виступу: залишив вуличного музиканта ні з чим

Відомий український артист нещодавно здивував публіку своєю поведінкою. Знаменитість забрав мікрофон і гітару у вуличного музиканта, аби виступити для шанувальників

Віктор Павлік, відомий український музикант і співак, сьогодні продовжує активно займатись професійною діяльністю. Останнім часом знаменитість часто гастролює країною та виступає у різних її куточках. В інтерв’ю для Слави Дьоміна дружина відомого артиста розповіла, що тепер робочий графік її чоловіка повернувся до старих добрих часів – у Павліка ледве вистачає часу відпочити.

Так, наприклад, нещодавно співак завітав до українського міста Львів. Знаменитість не зміг залишити своїх шанувальників без пісні, тому виступив прямо посеред людної вулиці, позичивши апаратуру у місцевого вуличного музиканта. Віктор Павлік зіграв на гітарі та заспівав найулюбленіші хіти своїх прихильників. Мережею одразу почали розлітатись відео з імпровізованого концерту артиста.

Зокрема, Віктор Павлік заспівав “Шикидим”, “Ні обіцянок, ні пробачень”, “Хвилі” і “Ти подобаєшся мені”. Як і заведено у вуличних музикантів, охочі залишали гроші, які кидали в чохол від гітари. До слова, ці кошти музикант збирав на потреби української армії.

У мережі показали імпровізований концерт Віктора Павліка на вулиці Львова
У мережі показали імпровізований концерт Віктора Павліка на вулиці Львова

Розповіла про невеликий виступ відомого українського артиста і його дружина Катерина Репяхова. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм обраниця Віктора Павліка опублікувала уривок з відео, на якому артист виконував свої пісні. Знаменитість зазначила: “Наш тато заспівав прямо в центрі Львова. Позичив мікрофон у місцевого музиканта”.

Інші користувачі мережі також не забарились і поділились записаними відео. У коментарях до опублікованих кадрів з Віктором Павліком його шанувальники залишили чимало захоплених слів. У мережі зазначили, що особливо цінують артиста за його простоту й життя без пафосу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини