Скандал із травесті-дівою Монро: відома телеведуча навмисно принизила шоувумен і нарвалась на критику

Нещодавно мережу сколихнув скандал. Українська телеведуча навмисно принизила відому травесті-діву Монро, через що нарвалась на критику користувачів мережі

Відома українська телеведуча та співачка, а також президентка артагентства “Територія А” втрапила у неприємний скандал. Анжеліка Рудницька, коментуючи щоденники цьогорічного Євробачення, обурилась ведучими, яких для них обрали. Користувачі мережі вирішили, що знаменитість навмисно принизила відому травесті-діву Монро, через що розкритикували зірку.

Анжеліка Рудницька, як і багато інших українців, активно стежить за перебігом цьогорічного пісенного конкурсу. Своїми емоціями знаменитість ділилась і продовжує ділитись в особистому блозі в соціальній мережі Фейсбук. Одним з дописів, який вона присвятила Євробаченню-2023, виявився пост про “Щоденники” конкурсу. Так, Рудницька натякнула, що незадоволена вибором ведучих.

Анжеліка Рудницька втрапила у гучний скандал, пов'язаний із травесті-дівою Монро
Анжеліка Рудницька втрапила у гучний скандал, пов’язаний із травесті-дівою Монро

“Щоденники “Євробачення” сьогодні коментували трансвестит і телевізійний ватник. Ну з початком вас”, – висловилась Рудницька.

Користувачі мережі таку різку публікацію не оцінили, про що поспішили повідомити блогерці. Публіка не оцінила той факт, що Рудницька назвала Монро “трансвеститом”, а також написала допис у навмисно принизливому стилі. Зокрема, відреагувала й сама Монро, нагадавши, що на дворі 2023 рік, а люди продовжують поводити себе настільки невиховано.

Рудницька пояснила, чому так висловилась про травесті-діву Монро
Рудницька пояснила, чому так висловилась про травесті-діву Монро

Після хвилі критики Анжеліка Рудницька видалила старий допис та опублікувала новий, в якому пояснила свою поведінку. Так, знаменитість виправдалась за плутанину в термінології, списавши все на неуважність. Крім того, ведуча й співачка зазначила, що не намагалась нікого образити й не вкладала нічого поганого у ці слова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини